Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingenelde imzalardan ve profil resimlerinden cinsiyet belli oluyor aslında.
Yazdığı iletilerdende ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingenelde imzalardan ve profil resimlerinden cinsiyet belli oluyor aslında.

olsun istisnalar kaideyi bozmaz
 olsun istisnalar kaideyi bozmaz  
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingenelde imzalardan ve profil resimlerinden cinsiyet belli oluyor aslında.
ne alaka
bendee hep karıştırıyorum yani nicklerden anlamıyorum.
sielanmucuk u kız sanıodum mesela
 basbayagi anlıyorum ben birine cevap verirken   canım vs.. yazdığına göre erkek olma ihtimali 0 olmalı
 basbayagi anlıyorum ben birine cevap verirken   canım vs.. yazdığına göre erkek olma ihtimali 0 olmalı  
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindeğilmsss bayan rabiye adıdavay be ben erkek sanıyordum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsahte yazıomus ama hıc bakmamsm
anaa sahte kızmıymış

çok güldüm yaa ben çok fazla yazmıyorm yaa ondn öyle düşünmüş olabilirsiniz belki
 çok güldüm yaa ben çok fazla yazmıyorm yaa ondn öyle düşünmüş olabilirsiniz belki 
						 hep bu kuzenim devrim yuznden o kiz olunca,unisec isim boyle,deniz,derya,zafer,gunay gibi...
 hep bu kuzenim devrim yuznden o kiz olunca,unisec isim boyle,deniz,derya,zafer,gunay gibi...

Efennimm 37 yaşındayım birçoğunuzun abisi sayılırım hatta söztenin bile
 adımız çıkmış 8 e inmez 9 a ne yapalım yaş kemale ermiş demek
 adımız çıkmış 8 e inmez 9 a ne yapalım yaş kemale ermiş demek