aklım almıyor o kadar hesap,,insan şifreyi bile unutur ama akıl başka şeylere çalışınca unutmuyorlar sanırım 
eee hepsine aynı şifre koyabilir mesela beyin bedave demi
oda doğru ne şaşırıyorsam
ya ben bitane face açmak istedim yok kredi kartı doğrulaması yok cep tel doğrulaması bisürü şey istedi bunlarda istemiyormu
En son gördüğüm eski hilecile ile yeni hileciler biribirine düşmü, yeni ortaya çıkan hilecilerin daha çok fake hesabı var, eskiler veryansın ediyor şimdi
En son gördüğüm eski hilecile ile yeni hileciler biribirine düşmü, yeni ortaya çıkan hilecilerin daha çok fake hesabı var, eskiler veryansın ediyor şimdi
Ozan aygnün kim olduğunu tahmin etmek hiç zor değil
eski hileclerden adı artık anılmayan isimleri düşünün hepiniz bulacaksınız
yazık ya üzüldüm destek isteseler de beğenileri artsa
ya peki sahte isimle nasıl kazanabiliyorlarki ödülleri,bende buna şaşırıyorum... o isimle kazanıp,sonra gerçek bilgilerini mi yolluyorlar,firmalarda buna müsaade ediyor asıl tuhaf olan da bu

ama merak ettim ben bu şahsı , bütün yarışmalarda bu isim..bilen varsa söylesin
Kaç gündür forumda aynı muhabbetleri okuyorum,hileci olduğundan emin olduğunuz kişi veya kişilerin kimler olduğunuz bana özelden haber verirmisiniz?Oyunlarını bozabilirim:)
Kaç gündür forumda aynı muhabbetleri okuyorum,hileci olduğundan emin olduğunuz kişi veya kişilerin kimler olduğunuz bana özelden haber verirmisiniz?Oyunlarını bozabilirim:)
Emin olun onların size daha büyük oyunlar oynuyacağına eminim.Uğraşmaya değmez.Hele seviyeyi düşürmeye hiç ama hiç değmez.İlginiz için teşekkürler
Firmanin kendisinin oyununu bozabilirmisiniz ufuk bey?