lerzancım gerçekten çok haklısın bu sürekli benim başımada geliyor bende artık oylamalı ve beğenili yarışmalara katılmama kararı aldım.yalnız sen bana hiç msj atmamışsın destek için onuda belirteyim atsaydın hemen destek olurdum
Eyefive haklisin benim listem var dostum casaamica blogundan yaptim ona uye olun diye istedigimde elimde listem benden isteyeni bakiyorum listede yoksa umursamiyorum borty.sadece okulu icin yardim istiyor geri cevirmiyorum ama bir listem var benim .
Pinarim mesela listemde var hatta parents da ve kigilida yardimci olmus ehehe tarihi ve saati bile var
bayanların erkeği ilgilendirmeyen davetlerini bile geri çevirmedim düşünün artık gerisini

üye oldum oyladım üşenmeden. kızlar soruyor gibi sitelerde ne işim var benim ya

lakin vimjo konusunda bazı arkadaşlara hak veriyorum ben 1 kere verdim sonra vermek istediğimde başka kişilere uygulama açılmıyordu. bir kaç arkadaşada denedim uygulama bozuktu vimjoda. sadece 1 kişiye verebildim.
Artık forumda açılan destek kısmının da pek önemi kalmadı,ancak genel destek kısımlarında işe yarıyor diger durumlarda en fazla 20 kişi,işlevi kalmamış bir konu olarak kaldırılabilir de
face book hesabınızdakileri temizleyin ben öyle yapıyorum..destek alıp alıp geri dönmeyenleri tek tek siliyorum..
ben de facebooktakı mesajları okumuyorum kusura bakmayın.ancak bana forumdan öm atan herkesin oyunu vermeye çalışıyorum. bu aralar okulda notlarla ugrasıyorum pek vakıt bulamıyorum ancak 2 hafta sonra ısteyen herkes bana öm atsın herkese oy vermeye calısırım.