biri banada link yolamış katıldım ama 375 davet yapmış biri kazanmak zor
Sistemde düzenli olarak günlük fake mail adreslerini temizlediğimiz için anlık rakamlara takılmayın lütfen. Bir kullanıcının yüzlerce maili kaydetmesi engelleniyor, günlük olarak da birkaç farklı kriterle kontrol ediliyor.
Face de sayfası olanların şansıda yüksek
Sistemde düzenli olarak günlük fake mail adreslerini temizlediğimiz için anlık rakamlara takılmayın lütfen. Bir kullanıcının yüzlerce maili kaydetmesi engelleniyor, günlük olarak da birkaç farklı kriterle kontrol ediliyor.
rakamlarda değişme olmadı hiç ben kontrol edildiğini düşünmüyorum.hatta buna eminim bikaç isim var listede olup nasıl orda olduğunu söyleyen
rakamlarda değişme olmadı hiç ben kontrol edildiğini düşünmüyorum.hatta buna eminim bikaç isim var listede olup nasıl orda olduğunu söyleyen 
Merhaba,
Sistem kayıtlarında saat 00:38 de kayıtlar temizlenmiş görünüyor. Hala bir hata olduğunu düşünüyorsanız bizimle paylaşmanızı rica ederim.
Teşekkürler.
300 küsürlü puanda olan kişi bugün ben yorum yazdığımda 1. idi şimdi listeye 500 küsürlü biri gelmiş.listede silinme olmadı.manya markada bu tip bir kampanya yaptı bürgünde listedeki kendilerine maille puan kazandıranları hopp diye sildi.sisteminiz böyle işliyorsa ordan silinmesi gereken kişiler olmalı

mail atıp gammazlamam kimseyi.
ben şimdi baktımda benim üzerimde forumdan birisi vardı listeden tamamen çıkartılmış
ben katılmam iç giyim hiç hoş değil
Gizlimodada temizlik başladı arkadaşlar!
şimdi oldu ben demiştim silinmiyor diye