migros tan moneyclubkart ve moneyvisakartla 3 tl değerinde nescafe gold ürünü alan
*5 kişiye sony 3d lcd tv (kdl- 46hx 800) ve 3d sinema sistemi.
migros tan moneyclubkart ve moneyvisay la 3 tl değerinde nescafe gold ürünü alan
*5 kişiye sony 3d lcd tv (kdl- 46hx 800) ve 3d sinema sistemi.
bak insert almadım neler çıkmış. Katılım sınırı var mı ? Bir de 3 liraya nescafe gold ürünü var mı ki ? en küçüğü 7-8 lira.
katılım tavan yapacağı kampanya budur işte
katılım tavan yapacağı kampanya budur işte
optimumda sadece bir reyonu nescafe gold la doldurmuşlar. bakalım muğla bodruma mı gidecek
nezamana kadar geçerliki kampanya?
7 nisan- 7 mayıs arası
Sonuçlar 30 Mayıs Radikal gazetesinde insert duyurusunda öyle yazıyor. Dayanamayıp erken katıldığım çekilişlerden
7 nisan- 7 mayıs arası
Sonuçlar 30 Mayıs Radikal gazetesinde insert duyurusunda öyle yazıyor. Dayanamayıp erken katıldığım çekilişlerden 
püf ya artık kendimede many kart almam lazım babama desemde almaz
migros club kart değişimleri olmuştu, sistemde hata çıka çıka bana 7 tane verdiler. Normalde bende 4 tane vardı. Çok rahat kart bedeli 1 TL'yi çıkarırsınız. Kesinlikle şart.
migros club kart değişimleri olmuştu, sistemde hata çıka çıka bana 7 tane verdiler. Normalde bende 4 tane vardı. Çok rahat kart bedeli 1 TL'yi çıkarırsınız. Kesinlikle şart.
ya babamda vardı hep onla alışveriş yapardık gerek duymadım oyüzden burda ben migrostan pek bişey almadığım için genelde kasada birinden geçirtiyoduk
az kalmış bugün migrosdayım inşallah çıukar bana