desteklediklerimin çogu geri dönmdei.. 
bana desteginizi gordum sizin linkinizin destekler arasinda oldugunu bilmiyordum simdi goruyorum benden sonra eklenmis yani geri donus yapacagim isyerindeki bilgisayarimda face yok aksam eve gidince ilk isim
Ben herkesi hgk dan desteklemek istiyorum.İş yerinde face yok. Evde modem arızalı.Bulduğum iilk bilgisayardan destek yağdıracağım.
arkadaşlar linkimi sildim. sadece ekmek temalı olanları kabul ediyorlarmış. o yüzden ekmek yapıp koyacağım.
neden sildin ki öyle bir şey yok sayfada biri yazmıştı bunu sormuş onlarda ekmek olması önemli değil demişlerdi
tekrar bak sayfaya ekmek temalı olmayanları yarışma kapsamına almayacakları yazıyor. hatta yormayayım seni kopyalayayım buraya yazdıklarını.
Sevgili Sinangil sempatizanları, "Bir Ekmek Hikayesi" yarışmasına dair ufak bir hatırlatma gereği duydum. Şöyle ki; yarışmanın konusu "Sinangil ile ilgili herhangi bir paylaşım" değildir. "Ekmek" temalı paylaşımlar ancak yarışma kapsamında değerlendirilecektir.
Lezzetli günler...
Ben ekmek temalı bir şiir yazmıştım.
Ben ekmek temalı bir şiir yazmıştım.
linki ö.m at ya da isim söylersen destek olayım
arkadaslar ben hepinizi destekledim ama sizde destekleyin lutfen..hersewy karsılıklı dimi
arkadaslar ben hepinizi destekledim ama sizde destekleyin lutfen..hersewy karsılıklı dimi 
ö.m at cnm unutmuşlardır kesin

ben az önce mesaj attım hepsine
Bütün arkadaşlarımızın destegini verdim.Yanlışlıkla atladığım varsa özel mesaj attığı anda veririm onunkinide..
Bütün arkadaşlarımızın destegini verdim.Yanlışlıkla atladığım varsa özel mesaj attığı anda veririm onunkinide..
çok teşekkürler sayın Admin
Bir kaç gündür evde nete giremiyordum arkadaşlar listeye enson eklenenleri akşam destekleyeceğim bol şans