nasıl olsa taner-derya sms inde Taner kalır diye yattım akşam, şimdi okuyorum burayı çok şaşırdım :/
üzüldüm de ayrıca yani Derya hiçbir anlamda finali hak etmeyen biri :/
Nihat birinci olacak gorursunuz bende gicik olcam
bencede taner kazanmalıydı sonuçta ünlülere acun para vermiş katılmaları için bende çok üzüldüm taner tam bir Survivor olmuştu...
üç T finale kalmalıydı

Derya bu ana kadar sinsi davranarak geldi

bence.Ne yaptı ki?Efendim oturup kalkmasını biliyormuş kendisi,iyi de o yaşam koşullarında bir erkeğin avlanmaya,atik olmaya ihtiyacı var kadın mı ki oturup kalkmasına dşkkat edilsin.Oh ne ala o zaman herkes kalır finale,otur bir köşeye,film gibi seyret olanları sonra finale kal,birinci ol paraların üstüne our.Ne ala memleket.Türk halkı sanmam ki Derya'yı sms'te seçsin...
aslinda ucu finalde olmaliydi birinci ikinci ucuncu demeliydi acun tanerle komik bir final olurdu
adam yatarak 500.000TL alacak
Denize bile girmeye üşenen milli yüzücümüz Derya finalde

Taner sonuna kadar bu programı izletti.Sonunda yazık ettiler çocuğa açıkça haksızlık.Ne seveni varmış Deryanın umarım Derya kazanamaz
taner elendi izleyesim bile kalmadı 2kerede sms attım finale kalsın diye ama bizim halkımız ppek bir ünlü meraklısı zaten program başına para alan iki kişiden birine 500.000 ni hediye ettiler
tanerle aynı havayı mi solumuşuz. Inanmam
nihat yüzünden izlemiyorum onun olduğu hiç bir programı izlememde adam oynuyor geç gelen şöhretin sonucu