şikayet edene değil etttirene bak

meyve veren ağaç taşlanırmış
evett yaa eti yarışmasında haftalarca kendileri kazandı yardım adı altında ama paralar nereye gitti meçhul orası. bizim kazanmamızla vazgeçebildiler anca. Bana tehditlerinide tehditlerin boşuna olduğunuda unutmadım

6 hafta boyunca 3bin tl kazanmak güzeldi tabi kendileri bile katılmışlar zincire daha nee

:D:D
Hatta güne kuzenim katılmıştı rakibemiz senmisin falan söylenmişler bayaa
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasssssınnnnnn

)))) ohh ne güzel olmuş bilmiyorlarki bizim admin nekadar temiz kalpli ve ben 4 yıldır bu forma üyeyim eskilerdenim daha adminin birgün ne link attığını nede oy istediğini gördüm ayrıca admine ne zaman oy için yazdıysam hiç birzaman kırmadı geri çevirmedi Sayın adminiz ahmet bey hiç canını sıkmasın tüm form olarak arkasındayız gittiği yoldan gideriz öbürlerinin kim oldukları malum söylemeye gerek yok bi arkadaş yazmış ya Meyve veren ağaç taşlanır
O zaman biraz daha mail adresi kaydedelimde baloncuk çıkarsınlar. O sitede elbette aklı çalışanlar vardır kışkırıp gaza gelmezler diye düşünüyorum.
benim anlamadığım onlar başka zincir kurduysa nasıl oluyor da olay kazanıyorlar. çünkü olay kazanan bir tek bizim zincirdi. diğer zincirbaşları sadece çek kazandı. demek ki onlar da bizim zincire katıldı

zaten laf atan 2 akıllı var onun haricinde kimse bişi dememiş
o nası laf öyle yaa o lafı kim söylemişse gaflete düşmüş!!! adminimiz sayesinde biz kazandık tekrar tekrar teşekkürler
ayrıca, kıskaaaanannnlaaar çatlasın kıskananalar çatlasın
mısır tunus derken bunlarda mı ayaklandı