iPod kazanan talihli:
Emrah Gözaçan - TRABZON
mp3 çalar kazanan talihliler:
Mine Çalışır – İSTANBUL
Beyza Başer - UŞAK
DW amblemli hediye paketi kazanan talihliler:
Mehmet Uysal – ESKİŞEHİR
Metin Aydın – MALATYA
ÖNEMLİ NOT: Talihlilerimize armağanlarını yollayabilmemiz için posta adreslerini bize ulaştırmaları gerektiğini hatırlatıyoruz. Mail adresimiz: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
kazanmışım arkadaşlar çok sevindim.darısı bütün kampanyacı arkadaşlarıma inşallah.
kazanmışım arkadaşlar çok sevindim.darısı bütün kampanyacı arkadaşlarıma inşallah. 
tebrikler, hangisini kazandınız?
dw amblemli hediye paketi arkadaşım çok sevndm yarışmalardan2. kazandıgım hediye o kadar ugraşlarıma göre demekki oluyormuş.teşekürler kampanya teşekürler arkadaşlar.bol kampanyalı yılar
evt gerçekten oluyo bazen,,gökten hediye yagsa bire düşmez başıma,çekilişlerdede pek çıkmam ama, ben aralık ayında ipod kazandım hala inanmıyorum hediyem gelmiş olmasına ragmen

yarışmaya katıldıgınız mailden adresinizi yollayın,üsteki mail adresine,,,benim hediyem bir hafta sonra geldi
bide ben kazansam burdan birşey

tebrik ederim sizleri
ask ne demek arkadaşım bende inanmıyordum ama demekki kaznıyormuşuz usanmayın ve azimle devam edelim kazanmaya
ask ne demek arkadaşım bende inanmıyordum ama demekki kaznıyormuşuz usanmayın ve azimle devam edelim kazanmaya 
inşallah sizede şans dolu günler dilerim
teşekürler hep beraber inşallah