Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelkide zaten ilk hafta fazladan bi tane verdiler belki her hafta bi taneini balondan seçiyolarlardırher hafta bi skandal var bu hafta ne olcak onu merak ediyorum ben
bu haftaki sürpriz, sürpriz olmayacağı yönünde diye düşünüyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelkide zaten ilk hafta fazladan bi tane verdiler belki her hafta bi taneini balondan seçiyolarlardırher hafta bi skandal var bu hafta ne olcak onu merak ediyorum ben
bu haftaki sürpriz, sürpriz olmayacağı yönünde diye düşünüyorum
ölümü gör dilinin altındaki baklayı söyle
geçen hafta mataramasukoy da böyle sözler diyordu Ali Dokuman çıktı![]()
bugün kimse aranmadı sanırsam, 6 ya kadar kimse aranmazsa anlaşılan yarın açıklanacak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün kimse aranmadı sanırsam, 6 ya kadar kimse aranmazsa anlaşılan yarın açıklanacakozgun belkıde aramışlardır forumdan kazanan olmaya bılır nede olsa 1 çıt yazanda kazanıyo![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün kimse aranmadı sanırsam, 6 ya kadar kimse aranmazsa anlaşılan yarın açıklanacakozgun belkıde aramışlardır forumdan kazanan olmaya bılır nede olsa 1 çıt yazanda kazanıyo![]()
![]()
forum şuana kadar es geçmediği için bu kadar emin konuşuyorum ve bence yine es geçmeyecek
kazanan çıtların çoğu saçma sapan şeyler,niye katılıyoruz hala anlamış değilim