Paşabahçe ve Borcam markalarını, Facebook sosyal paylaşım sitesindeki sayfalarından da takip edebilir, kısa zaman içinde başlatılacak olan ödüllü yarışmalara katılabilirsiniz... Ödüllü yarışmalara katılmak için aşağıdaki linkleri ziyaret edip sayfaya üye olmanız yeterli olacaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
5 kilo etmi

aman et benden uzak oldun
biri dakka 1 gol bir aay süper yarışmalar beğenili olsun yazmış
hilecilerden haberi yok zannımca
biri dakka 1 gol bir aay süper yarışmalar beğenili olsun yazmış
hilecilerden haberi yok zannımca
kendisi de onlardan olmasın
hileci olduğu kesin o kişinin...
Bir cevapta ipucu vermiş Borcam:))) Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin*Umarız evinizde başka Borcamlarınız vardır diyerek bir ipucu verelim o zaman...
* Sosyal paylaşım sitelerindeki yarışmalarda daha önce yaşanan olaylara istinaden sonuç Paşabahçe Jürisi tarafından belirlenecektir.
beğenili yarışmalardan skıldım ben çoğunlukla katılmıyorum sadece destek veriyorum
Yarışma Başladı:
Borcam'da pişirdiğiniz yemekle birlikte fotoğrafınızı ve tarifinizi paylaşın, yemek kitabımızda yer alma şansı yakalayın.
Ayrıca Paşabahçe jürisinin seçeceği en iyi fotoğrafın ve tarifin sahibi 5 kişiye Borcam ürünü, katılan ilk 100 kişiye Borcam Yemek Kitabı hediye ediyoruz.
Borcam
Yarışma Başladı:
Borcam'da pişirdiğiniz yemekle birlikte fotoğrafınızı ve tarifinizi paylaşın, yemek kitabımızda yer alma şansı yakalayın.
Ayrıca Paşabahçe jürisinin seçeceği en iyi fotoğrafın ve tarifin sahibi 5 kişiye Borcam ürünü, katılan ilk 100 kişiye Borcam Yemek Kitabı hediye ediyoruz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin