ilkhediyem.com'la bebeklere harika bir hediyemiz var,bebek bezi pastası..
kazanmak isterseniz bekleriz..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
katılmak için baktım ama okadar şart koymuşsunki vazgeçtim
biraz uğraştırıyo istenilenleri yapmak ama katıldım inşallah bana çıkar ve çok anlamlı bir hediye olur kuzenime. tüp bebekle sahip olacaklar allah tamamına erdirirse , şu an hamile , bakalım bebeciğin kısmeti varsa olur ndeen olmasın.. herkese bol şans
bende katıldım ama anlamadıgım bir yer var ilkhadiyem.coma link bildirin demişsiniz bunu nasıl yapıcaz..iletişimdenmi?
bende katıldım ama anlamadıgım bir yer var ilkhadiyem.coma link bildirin demişsiniz bunu nasıl yapıcaz..iletişimdenmi?
link bildirin demedim link verin dedim,blogunuzda yada facebookta Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinşyem.com yazın mesela onun gibi..şartlar fazla demişssiniz ama sonuçta firmada reklamının yapılmasını istiyor,size uymuyorsa katılmayabilirsiniz..
link bildirin demedim link verin dedim,blogunuzda yada facebookta Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinşyem.com yazın mesela onun gibi..şartlar fazla demişssiniz ama sonuçta firmada reklamının yapılmasını istiyor,size uymuyorsa katılmayabilirsiniz..
bukadar sert tepkiler vermene gerek yok bunlar olası yakınmalar hoş gör gülin

oruç bi yandan sıcak bi yandan tatlı yakınmalar olacak elbet
15 eylüle kadar şansınız var arkadaşlar..