Bugün 11 tane gencecik fidanı kaybettik.Allah rahmet eylesin.Alllah ailelerine ve sevenlerine sabırlar versin.
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince askeri birliğe düzenlenen saldırıda, 8 askerin şehit olduğu, 14 askerin yaralandığını çıkan çatışmada 12 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Arkadaşlar ben kendime zor hakim oluyorum.Benim gibi olanlar varsa eger lütfen benden daha hakim olsunlar.Siyasete girmeyelimki zor tutuyorum kendimi..Su anda facedemdede duygularımı paylaştım zaten.Rahmet dileklerimiz haricinde lüften başka yazmayalım kahramanlarımız onlar bizim.
Hepsinin mekanı cennet nasıl olsa.Allah Rahmet eylesin.
Mekanları cennet olsun Dia ama susmak da çok zor geliyor
Allah'ın rahmeti üzerlerine olsun Mekanları Cennet olsun AMİN
Allah rahmet eylesin çok üzülüyorum bu haberlere ben

Rabbim yakınlarına sabır versin çok zor
Allah Rahmet Eylesin gencecik fidanlarımıza..
Yazık ya Allah ailelerine sabır versin.Artık yorulduk şehit haberlerinden..............Söylenecek çok şey var işte ama yeri değil ne yazık ki artık içimizden konuşup içimizden küfreder hale geldik...Mekanları cennet olsun...
Yazık ya Allah ailelerine sabır versin.Artık yorulduk şehit haberlerinden..............Söylenecek çok şey var işte ama yeri değil ne yazık ki artık içimizden konuşup içimizden küfreder hale geldik...Mekanları cennet olsun...
Ah insanın içinden neler geçiyor ama işte Gülhan'ında dediği gibi yeri değil, çok zor Yüce Rabbim ailelerine sabır versin
tüm şehitlerimizede Rahmet diliyoruz.. işte bu kadar cümleye sığdırıyoruz her şeyi, ama gel gör ki, her zaman ateş düştüğü yeri yakıyor işte........
Allah rahmet eylesin yaa sabah sabah çok üzüldük ...