Haydi bakalım hileciler iş başına.. 15.000 - 30.000 yapanlar boşa sevinmesin. O puanların 3-5 katı yapılır bize bişey kalmaz
hileden anlamayanların oynamaması gereken bir oyun
surelı oyunlarda genelde hıle oluyor
burda hılenın onune gecmek ıcın kım ne yapmıs koymuyolar sanırım
Bu yarışma öncekinin devamı, ve puan bilgisi olarak şunu diyebilirim, 30.000 yapanlar hiç bir şey kazanamamıştı önceki dönemlerde , hatta bir arkadaş 30.000 rakamının çok düşük olduğunu , kendisinin çok daha fazla yaptığını ama yinede bişey kazanamadığını yazmıştı.Sadece bilgi vermek istedim. Önceki linklerdeki puanlar belki yarışma hakkında size fikir verebilir.
Bu yarışma öncekinin devamı, ve puan bilgisi olarak şunu diyebilirim, 30.000 yapanlar hiç bir şey kazanamamıştı önceki dönemlerde , hatta bir arkadaş 30.000 rakamının çok düşük olduğunu , kendisinin çok daha fazla yaptığını ama yinede bişey kazanamadığını yazmıştı.Sadece bilgi vermek istedim. Önceki linklerdeki puanlar belki yarışma hakkında size fikir verebilir.
hadi ya o zaman hiç uğraşmayalım bu oyunla
arkadaşlar hiçbir hile yapmadım sadece bilginiz olsun diye koyuyorum bu resmi... (nasıl yaptığımı sormayın oyuna kendimi kaptırmış oynuyordum bir önceki ekranda bu skoru görünce şaşırdım bende)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
puanları sıfırladılar yaptığım bütün skorlar heba oldu
ben geçenki yarışmadan mp3 player kazanmıştım bozuk çıktı arıyorum dönmüyolar, elimde kaldı.