tekin acarın sitesine girdim şimdi hackerlar ele geçirmiş gördünüz mü

cyber asyali diye bir isim var. atam izindeyiz yazıyor.
sen deyince baktım sibelcim
en azından kötü bişey yazmamıslar 19 mayısa istinaden sanırım

bunlarda bizim gibi kazanamayanlardan heralde
galiba öyle

artık bundan sonra kesin kazanırlar
iyi yakalamışsın ama 2 hack olayı olmuş sibel..açıkçası orda yazılanlardan şunu anlıyorum..siteye toplu bir saldırı olmuş ve sistem çökmüş..ardından da diğer arkadaş ise tekrar kontrolü eline almış team grubuyla..(Servar başkasına aitse ,domain panelinden Dnsler başkaları tarafından da kullanılmış olsa gerek) ,,Web site sahipleri sadece şifrelere ve scriptleri biliyor..Allahtan kötü bir şeyler olmamış..
devrimcim senin kadar bilgisayardan kesinlikle anlamıyorum ama seninde belirttiğin gibi şu andaki saldırı iyi niyetli olanı anladığım kadarıyla.bu şekilde olanı çabuk toparlar mı peki site sahipleri
Daha yazı yazmayı bile bilmeyen bikaç velet

Apaçiler site hacklemeyide öğrenmişler
devrimcim senin kadar bilgisayardan kesinlikle anlamıyorum ama seninde belirttiğin gibi şu andaki saldırı iyi niyetli olanı anladığım kadarıyla.bu şekilde olanı çabuk toparlar mı peki site sahipleri 
estafurullah ; her web sitesi böyle bir riski taşıyor .. Domain Şirketi ile irtibat kurularak eski haline getirme şansları var ama belli ki büyük bir açık yakalanmış..site başka bir servarın uzantısı olmuş sanki ..eski haline gelir ama güncellemeleri silinmiştir web sitesinin ..
Kanka : o web sitesine gece operasyonu yapmış apaçiler ..