arkadaşlar bana oy verip benim desteklemediğim varsa lütfen yazsın hemen oyunu verecem. forumdaki nicklerle resimlerdeki farklı olabiliyor.forumdan olmayanlara oy vermeyeyim diye bekliyorum.
öncevatan,gönülyeşil,rengin,uzakşehirler,yenisahip,editör,legolas,kirnak58,caddy arkadaşlar oylarınızı bekliyorum..başka isimlarle oy verdiyseniz dikkate almayın..
taft kullanıcı isimlerine bak ona gore söyle. mesela gonulyesılınkı karam dı sanırım
öncevatan,gönülyeşil,rengin,uzakşehirler,yenisahip,editör,legolas,kirnak58,caddy arkadaşlar oylarınızı bekliyorum..başka isimlarle oy verdiyseniz dikkate almayın..
ecrim ben sana oy vereli saatler oluyor
tanıyamıyorum kim kim saol uyarı için burda nick başka resimde başka kafam karıştı.oyunu hemen verdim. tşklr
arkadaşlar,birçoğunuzun resmini oyladım(beğendim)..sizden özenip bende resmimi yükledim,onaylandığında oylarınızı bekliyorum...ordaki kullanıcı adımda aynı....sevgiler,saygılar
ecrim ben sana oy vereli saatler oluyor 
sonradan farkettim canım...
catpat7 teşekkürler ayrıca
öncevatan,yeni sahip bende oylarınızı bekliyorum hadi bakim.