Kampanyaya katılan her 50.kişiye Lancome Genifigue Gençlik Aktivatörü Hediye! Sadece Formu doldurmanız ve bilgilerinizi bizimle paylaşmanız yeterliLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKonu açıkmı diye arattım ama bulamadım
paylaşım için teşekkürler bende katıldım.
Kampanya bitiminde kazandığınız tespit edilmesi durumunda lancome markası tarafından aranacak olup verilerinizin doğruluğunun teyit edilmesinin akabinde 2 hafta içinde ürünler bizimle paylaştığınız adrese kurye ile gönderilecektir
bilgilerinizi 3. kişilerle paylaşma onayı veriyosunuz dikkat edin yandaki kutucuktaki işareti kaldırın bence
bilgilerinizi 3. kişilerle paylaşma onayı veriyosunuz dikkat edin yandaki kutucuktaki işareti kaldırın bence
ben kaldırarak yaptım zaten.işareti kaldırınca kabul etmeseydi doldurmaktan vazgeçecektim ama kabul etti
Toplamda 300 kişiye 1'er adet 7 ml. Lancome Genifigue Gençlik Aktivatörü serum hediye edilecektir
ben kaldırarak yaptım zaten.işareti kaldırınca kabul etmeseydi doldurmaktan vazgeçecektim ama kabul etti
hiç dikkat etmedim ve kaldırmadan yaptım...
valla uğraşacak ta pek bişey yok basit ben katıldım bakalım