Süre kısıtlıydı. katılım şartı 2 clear birden almak. ve sadece bilinçli katılımcılar bunu yapar. baktığnız zaman bu kadar kısa sürede ,bu kadar katılım normal değil.
Abi bakış vizyonun bence nostaljik. 19 mayıs ta arkadaşlar beni caddebostan migros a götürdü. Nescafe xpress yaz boyunca mini cooper tenekeleri hem dolapta hem rafta sömürülmüş. Tek tük kampanyasızları bırakmışlar. Kazançlar az hediyeler çok pahalı, o nedenle fakir halkın ve yabancıların teveccühünü kazanıyorlar. Köpek kemik ilişkisi. Çinli , Rus , Suriyeli , İranlı bile katılıyor. Akrabamın şirketinde Çinli arkadaşı Ipad , PS5 getirip az uyguna sahibinden de satıyormuş. Hatta telefonda konuşamam yazın türkçe anlamam diyormuş telefon isteyenlere.
Önceki dünya kupasında Cocacola çekilişiyle Katar'a gitmiştim. Benim için unutulmaz çok özel bir deneyimdi.
Bu forumdan başka çıkanlarda vardı beraber burdan bilgi alışverişi yapmıştık
Aynen önceki çekilişte bizde cocacoladan doha ya gitmiştik.Seyahat 1 gündü ama gayet hoş ve güzel bi seyahatti .tribünden polonya-arjantin maçını izlemiştik.O zaman baya yüksek olan veraset vergisini bile cola ödemişti...