Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKidonun kampanyasında yarışan varsa burdan oyunlar hakkında konuşalım
yarışmayla ilgili merak ettiklerim:
-bu yarışma 12 gündür devam ediyor daha kazanan çıkmadı güya her hafta birinciye ps3 vericekler
-oyunda hile yapan yapana müdahale filan etmiyorlar
ilk 3 puanlarına bir bakın, ona göre oynayıp oynamayacağınıza karar verirsiniz.
hile yapanları bıraktım ben ödül filan verilmiyor nerdeyse 2 hafta oldu birinci yok hala okadar uğraştık hile yapanlar ezdi bizi zaten bi umutla bekliyorum
yarışmayla ilgili merak ettiklerim:
-bu yarışma 12 gündür devam ediyor daha kazanan çıkmadı güya her hafta birinciye ps3 vericekler
-oyunda hile yapan yapana müdahale filan etmiyorlar
Çoluk çocuk bile hile yapıyor artık. Nasıl ayırt etsinler. Ayağa düştü artık hile olayı.
bu oyunları yapanlar hile yapanlarıda tespit ederler hem ulaşılmıyor zaten oraya mail adresi yazmışlar mail gitmiyor
benim üyeligimi sildiler bunu hilecilermi siliyor yoksa site yönetimimi oyunda bu arada hileden geçilmiyor
benide silmişlerdi hile yapmadığım halde sonradan açtılar
ben oynamıyorum artık emekliye ayrıldım haberiniz olsun hakkımda laf etmezseniz sevinirim hoşçakalın size başarılar
164 bin puanla nasıl birinci olundu

zaten ilk gün o kadar puanı yaptılar 3 oyunda. kemik oynuyorsun 50 bin veriyor. tek göz desen o da o civarda 100 oldu. piranhadan da diyelim o kadar aldı 150. balık avı var rüzgar var ısırgan var. tam komedi...