Arkadaşlar tekli ve çoklu pakette kaç napp puan veriyor ?
3-4 gün önce 10'lu paket almıştım sanırım 800 puan veriyor ben nescafe çekilişlerine de çk katılım yapmıyorum her dönem için 2 adet 10'lu paket yapıyorum daha önce yüklendikte ne oldu boş, çıkacak tekli nescafe'ye de çıkıyor,
bu arada ayrıca merak ettim sürekli görüyordum @IbaDOkeil imzandaki yerlere çekilişle mi gittin?
Üzerinde kampanya resmi olmayan paketleri atmayın. Onlar da çekilişe dahil
Arkadaşlar tekli ve çoklu pakette kaç napp puan veriyor ?
10 lu paket: 600 puan
15 li paket: 1000 puan
20 li paket: 1500 puan
Tekli paket: 50 puan (Bazı dönemlerde bazı çeşitler için daha fazla puan verebiliyor)
3-4 gün önce 10'lu paket almıştım sanırım 800 puan veriyor ben nescafe çekilişlerine de çk katılım yapmıyorum her dönem için 2 adet 10'lu paket yapıyorum daha önce yüklendikte ne oldu boş, çıkacak tekli nescafe'ye de çıkıyor,
bu arada ayrıca merak ettim sürekli görüyordum @IbaDOkeil imzandaki yerlere çekilişle mi gittin?
Evet
Bu sene de Katar ekliyorum altına, daha gitmedik diye eklemedim
Evet
Bu sene de Katar ekliyorum altına, daha gitmedik diye eklemedim 
Tebrik ederim çok şanslısın bizde çay kahve makinesi kazanmak için debeleniyoruz

var mı taktiği kazanmak için özel yaptığın bir şey
Ee eski nescafeler de dahil olmaz mı o zaman
Ee eski nescafeler de dahil olmaz mı o zaman
Son kullanma tarihi geçmemişse kabul ediyor

Geçen senenin kampanya resmi olmayacak tabi
Arkadaşlar sütlü köpüklü kahvelerde 2 katı neapp puanı veriyormuş bilginize