GEzdirceği yerler pek kars havası değil.Bi ani harabeleri, çıkdır gölü vs olsa daha iyi olurdu.
2019 yılı için muafiyet sınırı 5760 TL olmalı. 5760 tl nin altında olduğu için veraset ve intikal vergisi doğmaz... 170TL civarı noter onay masrafı olur sadece.
2019 yılı için muafiyet sınırı 5760 TL olmalı. 5760 tl nin altında olduğu için veraset ve intikal vergisi doğmaz... 170TL civarı noter onay masrafı olur sadece.
ciddi misin abi? Super çok sağol o zaman ben de katilirim
Otur oturduğun yerde bi karsa gidicez rakip olcan..
Sen şubatta bizimle gelmiyormusun ?
uçaktan inip kars trenine yetişirmiyim diyorum.Bide sarı yağmurluklu grup lideri mırın kırın etti gelmeyebilirmiş.Hepsine katılıyorum bakalım.
Sen şubatta bizimle gelmiyormusun ?
konuştum ikna ettim ben ama katılamıyoruz ki malzeme yok
aynen bende aynı durumdayım. Uzunköprüde'ki 7 A101'in hiçbirinde pepsi max yok. Edirne'deki ablama rica ettim. bakmış oradada yokmuş. garip bir durum. A101 kampanya yapıyor. malzeme yok.
Bizim buradakiler de kampanyanın ilk zamanlarında vardım. Daha sonra hiçbir A101'de ürün bulamadım. Bu tesadüf olamaz heralde. Artık alabildiğimiz pepsilerle şansımızı deneyeceğiz.
Şahsi kanaatim en az katılımlı qumpara çekilişlerinden biri olacak.
Daha 20 gün var ve uçuyor katılım.