maşallh
acaba bu kadar hediyeyi ne kadar sürede kazandınız ?
Yaklaşık 3-4 yıldır kampanyalarla uğraşıyorum.. Daha ekleyeceğim ve ekleyemeceğim şeyler var.. Eskiden liste tutuyordum ama bıraktım.. Liste uzayıp gidiyor..
anlaşıldı şimdi niye gloria kahve kartlarının tükendigi....şaşırdımmm

O olayla benim bir alakam yok..

Bunlar ilk çıktığı günlerden beri devam eden kuponlar.. (30 puandı o zamanlar) Toplamda 100 kahve kuponunu geçmemişimdir daha..
yaa o kırmızı tshirtü istiyorum

bana satsana. nek adara satarsın:)?
yaa o kırmızı tshirtü istiyorum
bana satsana. nek adara satarsın:)?
Bugüne kadar kazandığım hiç bir hediyeyi satmadım.. Sadece eşe dosta hediye ettim.. O T-Shirt'leride eşime kazandım ve o giyiyor.. Siyah, Beyaz ve Kırmızı çeşitlerinin hepsi mevcut..
Tişort diyince banada Nike Türkiye forması cıktı saolsunlar xxl gondermişler.Hatun aldi bende dursun sen bunu verirsin şimdi birine diye:)
Bugüne kadar kazandığım hiç bir hediyeyi satmadım.. Sadece eşe dosta hediye ettim.. O T-Shirt'leride eşime kazandım ve o giyiyor.. Siyah, Beyaz ve Kırmızı çeşitlerinin hepsi mevcut..
özellikle mi söylüyon ya

(( o halde şapkalardan birini satsan? valla kaç gündür uğraşıyom bu mtv le. bi türlü puanım ilerlemiyo.
[/quote]
Eskiden liste tutuyordum ama bıraktım.. Liste uzayıp gidiyor..
[/quote]
e maşallah tabi, zorlanır insan bi yerden sonra
maşallah hayırlı olsun
ama gözüm kalcak bak bende kazanıyım dua et de
özellikle mi söylüyon ya
(( o halde şapkalardan birini satsan? valla kaç gündür uğraşıyom bu mtv le. bi türlü puanım ilerlemiyo.
Dediğim gibi hiç bir kazandığım ürünü satmadım.. Sadece rakılarımı bakkala verip sigara almıştım yerine..

Bende bazı şeyleri kolay kazanmıyorum.. Bu olaylar için iki defa board yaktım..

Zararımı yeni yeni çıkartıyorum..
maşallah hayırlı olsun
ama gözüm kalcak bak bende kazanıyım dua et de 
Gözün kalmasın, daha iyileri senin olsun.. Benimde kimsenin kazandığında gözüm yok çok şükür..