ben bugün zarfta bi tane yolladım bakalım. Hayırlısı. Bi hafta sonra arasam ajans ulaştığına dair bilgi verir mi acaba?
ptt den yolladıysanız size bi fiş vericek o fiş ile sorguluyacaksınız kargonuz yada postanız istediginiz yere ulaştımı diye
taahhütlü yollarsanız o şekilde takibi mümkündür.
aynen öyle taahhütlü yollamadım. sadece zarf olarak yolladım, herhangi bir kayıt açmıyorlar zarfı alıp koyuyorlar köşeye.
Bende a101 deki 350 grlik 80 kr olan filiz makarnalardan bi 10 tane aldim 3 hafta once.ama tek fiş var tek gondersem ayri fis yok.toplu gonders3m risk olabilir tek tek zarflari acıp sayarlarmi

Bilemedim simdi?
Bende a101 deki 350 grlik 80 kr olan filiz makarnalardan bi 10 tane aldim 3 hafta once.ama tek fiş var tek gondersem ayri fis yok.toplu gonders3m risk olabilir tek tek zarflari acıp sayarlarmi
Bilemedim simdi?
herpaket 1 şans diyor her fiş bir şans demiyor paketleri sayacaklarına eminim 1 tane eleman koysalar bu işe yeter zaten
Bilemedim simdi?
fişinin fotokopisini çekebilirsiniz ayrı ayrı isimelre bölücekseniz 10 paket filizi olur kabul ediyorlar tek isim oalrak göndericekseniz 1 fişte yeterli
Bu kampanya epey rağbet görüyor gibi.İşin tuhafı kampanyaya başvurmak masraflı.İnternetten başvuru olsa katılırdım.
PTT ye gittim "P.K.50 34387 Mecidiyeköy/İSTANBUL" bu adres yeterli değil ulaşmaz dediler FİLİZ MAKARNAMI Yazmak gerekiyor anlamadım
PTT ye gittim "P.K.50 34387 Mecidiyeköy/İSTANBUL" bu adres yeterli değil ulaşmaz dediler FİLİZ MAKARNAMI Yazmak gerekiyor anlamadım
U2 Tanıtım P.K.50 34387 Mecidiyeköy / istanbul yazsanız yeter