Tam 10 da aldım oldu bende
Hemen yuklenıyormu yoksa fişte kazandınız diye çıkıyormu?
fişte yazmıyorsa iade et,yüklenmez
Fişte yazıyor bende ama tam 10 da aldıysanız belli olmaz yüklenebilir de belki... geçen sene elidorlarda fişte bilgilendirme bazen çıkmayabliyordu.. hatta birinde iade etmiştim sonra money yatınca hak geçmesin diye kampanya bittikten sonra geri almıştım iade ettikerimi..
Birleşen kartlara acaba bır kez mı yuklenır yoksa ek kartlara yuklerlermı, birde anlamadığim, ilk 300 e girdiğini nerden anlıyorsunuz
Fişte kazandınız yazıyor ilk 300 e.. birleşen kartlara bir kez yüklenir..
ben 5 katılım yaptım hiççbirinde tebrikler demedi
ben 5 katılım yaptım hiççbirinde tebrikler demedi
İlkinde çıkmayınca devam etmeseymişsiniz keşke.. yarın tekrar denerdiniz
fişte çıkacağını bilmiyordumki. evde çay lazımdı sıkıntı yok ama yarın bir tane denemek yeterli ola cak bence ev çay dolacak
10:03 de almıştım ve kazanamamıştım iade için gittiğimde kampanya yüzünden böyle bir iade alamayacaklarını söylediler fakat donanımhaberden bulduğum bi fişi telefonuma indirmiştim 10.04 de yapılan alışverişte money puanı kazanmıştı resmin sahibi, o resmi gösterdikten sonra iadeyi aldılar bilginiz olsun arkadaşlar.
Giderseniz iade almazlarsa ve bu resimdekinden daha erken bir dakikada aldıysanız resimle gidip iadenizi kabul ettirebilirsiniz.
Bide kk ile uzata uzata almış
daha önceki saniyeler alamamıştı.Bu nasıl oldu acaba?Yada öncekilerde yazmasa bile oldu mu?
aynı fiş mi bilmiyorum ama ekleyen demişti ki kasa saati 10.04 tü ama aslında saat 10 du..
aynı fiş mi bilmiyorum ama ekleyen demişti ki kasa saati 10.04 tü ama aslında saat 10 du..
Evet bu yazıyı ben de okudum.Önemli olan yerel saatin Migros'la aynı olması,yani bu alışveriş tam zamanında yapılmış.