Diğer > Görüş ve Öneriler

TV'den Ödül Kazanmak

<< < (2/4) > >>

mt93:
Arayıp sordum sizi arayacaklar adres alacaklar dediler.
Biraz büyüttüm olayı belki ama atalay demirciye  twitterdan ulaştım."sordum,arayacaklar "diye cevap verdi :D tabi bunları yayınlandıktan 1 hafta sonra yaptım.1 hafta daha geçip arayan soran olmayınca merak ettim.Bi yandanda acun ılıcalı garantisi var ama bakalım gelişmeleri buraya yazarım

OTELCi:
4-5 sene önce acunn.comdan ödül kazanmıstım bende. sanırım sitenin ilk ödül verdiği kişiydim. zaten acunn.com un ilk 50 üyesinden biriyimdir kesin. neyse iphone telefondu.ozaman en iyi tlf du. 20-25 güne elime ulaştı. bekle sen. seni arar bulur onlar merak etme...

mt93:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4-5 sene önce acunn.comdan ödül kazanmıstım bende. sanırım sitenin ilk ödül verdiği kişiydim. zaten acunn.com un ilk 50 üyesinden biriyimdir kesin. neyse iphone telefondu.ozaman en iyi tlf du. 20-25 güne elime ulaştı. bekle sen. seni arar bulur onlar merak etme...

--- Alıntı sonu ---
şu an içim çok rahatladı valla saolun  ;D peki kazanacağınız telefonun modeli belli miydi?çünkü o konudada bilgim yok hangi telefonu yollarlar acaba eskiden ödül kazanmak alışkanlık yapmıştı galiba bu kadar sabırsızım değildim :D

yusufum:
tebrikler şansınız daim olsun

OTELCi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4-5 sene önce acunn.comdan ödül kazanmıstım bende. sanırım sitenin ilk ödül verdiği kişiydim. zaten acunn.com un ilk 50 üyesinden biriyimdir kesin. neyse iphone telefondu.ozaman en iyi tlf du. 20-25 güne elime ulaştı. bekle sen. seni arar bulur onlar merak etme...

--- Alıntı sonu ---
şu an içim çok rahatladı valla saolun  ;D peki kazanacağınız telefonun modeli belli miydi?çünkü o konudada bilgim yok hangi telefonu yollarlar acaba eskiden ödül kazanmak alışkanlık yapmıştı galiba bu kadar sabırsızım değildim :D

--- Alıntı sonu ---
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4-5 sene önce acunn.comdan ödül kazanmıstım bende. sanırım sitenin ilk ödül verdiği kişiydim. zaten acunn.com un ilk 50 üyesinden biriyimdir kesin. neyse iphone telefondu.ozaman en iyi tlf du. 20-25 güne elime ulaştı. bekle sen. seni arar bulur onlar merak etme...

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
Acun kimsenin hakkını yemez

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git