Diğer > Görüş ve Öneriler

TV'den Ödül Kazanmak

<< < (4/4)

elesta:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4-5 sene önce acunn.comdan ödül kazanmıstım bende. sanırım sitenin ilk ödül verdiği kişiydim. zaten acunn.com un ilk 50 üyesinden biriyimdir kesin. neyse iphone telefondu.ozaman en iyi tlf du. 20-25 güne elime ulaştı. bekle sen. seni arar bulur onlar merak etme...

--- Alıntı sonu ---

ben de o dönemlerde acunn.com sitesinden Hummel marka spor tişörtü kazanmıştım. ama Göndermediler. Ben de peşine düşmedim, bir tişört için uğraşmadım. Acun'a güvenmiştim. ama Belki Acun'un haberi bile yok, çalışanları falan, yediler bizim tişörtü.

mt93:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4-5 sene önce acunn.comdan ödül kazanmıstım bende. sanırım sitenin ilk ödül verdiği kişiydim. zaten acunn.com un ilk 50 üyesinden biriyimdir kesin. neyse iphone telefondu.ozaman en iyi tlf du. 20-25 güne elime ulaştı. bekle sen. seni arar bulur onlar merak etme...

--- Alıntı sonu ---

ben de o dönemlerde acunn.com sitesinden Hummel marka spor tişörtü kazanmıştım. ama Göndermediler. Ben de peşine düşmedim, bir tişört için uğraşmadım. Acun'a güvenmiştim. ama Belki Acun'un haberi bile yok, çalışanları falan, yediler bizim tişörtü.

--- Alıntı sonu ---
Bir de böyle bi olay var.Belkide ben biraz arayıp mail ve tivit attığım için böyle erken geldi.Çünkü sonradan öğrendimki ödül bana ulaştığında daha 9.bölüm kazananını aramamışlardı bile.Ben 10.bölüm kazananıydım.

OTELCi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinotelci acun fanı çıktı :D

--- Alıntı sonu ---
yaniiii... ekmeğini yedik adamın :)  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git