Diğer > Serbest Kürsü

TEKNOSA,BİMEKS,HEPSİBURADA.COM,HIZLIAL,MEDİAMARKT FIRSATLARI

<< < (10/23) > >>

anvil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

bu tvyi 3650 TL'ye aldım. üzerine de 52 tl turuncu puan verdi. nasıl?  :)

--- Alıntı sonu ---
yazdığın fiyata alındıysa iyi bunun yeni dönem 4k yayınlara uygun 50-60p özelliğide
varsa çok daha değerli bir alışveriş olur bu tercih lg nin seveni meraklısı çok,

--- Alıntı sonu ---
akşam bu tvye özel bir indirim yaptılar, bir de 2-3 saatlik bir kdv indirimi oldu ve bu fiyata geldi. dediğin gibi yeni dönem 4k yayınlara uygun.

klewx:
japonların sert fiyat politikaları yüzünden Türkiye de çoğu aile bir sony tv yüzü göremedi
bir vhs video sahibi olamadan ömrü geçen insanımız çoktur oysa şimdi koreliler japonlara
kalitenin ucuza satılabileceğini gösteriyor hemde ezerek sony 7 yıldır zarar ediyor teknolojisi
samsung ve lg yi hem led de hem telefonda yakalayamıyor milyar dolar vergi borçlarını bile
ödeyemiyorlar japonlar zengine hitap ettiler hep yine de aynı...koreliler her eve teknolojilerini
sundular çok daha makul fiyatlara,

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinjaponların sert fiyat politikaları yüzünden Türkiye de çoğu aile bir sony tv yüzü göremedi
bir vhs video sahibi olamadan ömrü geçen insanımız çoktur oysa şimdi koreliler japonlara
kalitenin ucuza satılabileceğini gösteriyor hemde ezerek sony 7 yıldır zarar ediyor teknolojisi
samsung ve lg yi hem led de hem telefonda yakalayamıyor milyar dolar vergi borçlarını bile
ödeyemiyorlar japonlar zengine hitap ettiler hep yine de aynı...koreliler her eve teknolojilerini
sundular çok daha makul fiyatlara,

--- Alıntı sonu ---

çok güzel özetlenmiş zamanında sony alamıyoruz diye sqny gibi çakma walkmanler almak zorunda kaldık

klewx:
lg 108 inç dahili uydulu 43uf6407 ultra hd 4k 60p wi-fi smart led tv metro gross marketlerde 25.yıl kampanyasına özel 1.750 tl world kartla peşin ve ya 9 taksitle 150 world puan fırsatıyla,

tatanic:
Ekran boyutu buyuk Lg tv almayi dusunuyorum  suanda  en uygun neresi tavsiyelerinizi bekliyorum  arkadaslar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git