Diğer > Serbest Kürsü
TEKNOSA,BİMEKS,HEPSİBURADA.COM,HIZLIAL,MEDİAMARKT FIRSATLARI
klewx:
bugün mediamarkt firması delitilki.com da 107 inç telefunken 3d led smart 400 hz dahili uydulu tv
999 liraya 2 adet stokla sabah satıştaydı benzer net satıcılarında 1.400-1.500 liraya satılıyor
vestel ürünü bir tv ye yorum yapmak zor ama hepsiburada daki yorumlardan smartı yavaş ve
donduğu söyleniyor dahili wi-fi de yok,
klewx:
kliksa da bugüne özel stokla indirim...philips dev ekran 47pfk-6309 120 inç ambilight 3d smart
led+4 adet 3d gözlük hediyesiyle 1.649 lira world kartla 100 lira worlpuan fırsatı var,
2 gün için lg 42 lb-620 107 inç dahili uydulu 3d led tv+2 adet gözlük hediyeli...1.249 lira
yine world a 100 world puan fırsatıyla üste kliksa dan her 500 tl alışverişe 1 şansla
uzakdoğu,dubai ve antalya da çift kişilik tatil kazanma şansı var,
klewx:
bana smart 3d lazım değil dev ekran severim marka takıntım yok diyelere günün fırsatı,
hepsiburada.com da vestel üretimi luxor 50l-300d full hd led 127 ekran tv 1.099 tl
iş bankası maximum karta 100 maxi puan fırsatı ve 300 tl alışveriş çeki fırsatıyla 4 saat geçerli,
anvil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
bu tvyi 3650 TL'ye aldım. üzerine de 52 tl turuncu puan verdi. nasıl? :)
klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
bu tvyi 3650 TL'ye aldım. üzerine de 52 tl turuncu puan verdi. nasıl? :)
--- Alıntı sonu ---
yazdığın fiyata alındıysa iyi bunun yeni dönem 4k yayınlara uygun 50-60p özelliğide
varsa çok daha değerli bir alışveriş olur bu tercih lg nin seveni meraklısı çok,
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git