Diğer > Serbest Kürsü

Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(

<< < (14/27) > >>

ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAcaba setiniz geldi mi? Merak ettim de...

--- Alıntı sonu ---
Merhaba :) ben son zamanlarım olduğu için hep evdeyim ama gelen giden olmadı. Mutlaka bilgilendiririm sizi geldiğinde :) tekrar kesenize bereket, Allah daha çok versin.

ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİletinizi yeni gördüm ve benim oğlanlar artık neredeyse askerlik yaşına geldi, yarışmalardan da bişey kazanamıyorum bunlar dışında  ne yapabilirim diye düşünürken çok kıymetli forum arkadaşlarımızın yazdıklarını okuyup çok mutlu oldum. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Herbirimizin hayatında geçiş zamanları yaşanabiliyor. Sabrınızı ve inancınızı yitirmeyin.

Sevgili forum arkadaşlarıma kendi adıma teşekkür ediyorum. Bir şey yapamasak da dualarımız sizinle. Herkesin sizlerle olduğunu bilmek ne güzel. Allah razı olsun.

--- Alıntı sonu ---
gerçekten herkes büyük bir dayanışma örneği gösterdi. Bugün oğluma dünyada hala iyi insanlar var iyiki seni doğuruyorum bile dedim :) Herkesten Allah razı olsun. Kimseyi darda bırakmasın Allah.

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAcaba setiniz geldi mi? Merak ettim de...

--- Alıntı sonu ---
Merhaba :) ben son zamanlarım olduğu için hep evdeyim ama gelen giden olmadı. Mutlaka bilgilendiririm sizi geldiğinde :) tekrar kesenize bereket, Allah daha çok versin.

--- Alıntı sonu ---

Kargoda sıkıntı olmasın diye sormak istedim, estagfurullah bişey yapmadık :)

ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAcaba setiniz geldi mi? Merak ettim de...

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Kargoda sıkıntı olmasın diye sormak istedim, estagfurullah bişey yapmadık :)

--- Alıntı sonu ---
muhtemelen yarın elime geçer ve sanırım elime ulaşan ilk şey olacak :) bizim için özel yani :)

enavci:
bana da bildirim geldi kargonuz subede diye
yutici kargoyla ulaşacak sanirim yarin ;)
iyi günlerde saglikla kullanin  :-*

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git