Diğer > Serbest Kürsü

Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(

<< < (15/27) > >>

ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da bildirim geldi kargonuz subede diye
yutici kargoyla ulaşacak sanirim yarin ;)
iyi günlerde saglikla kullanin  :-*

--- Alıntı sonu ---
hepsi bi arada gelicek demekki :) uzun zaman olmuştu kargo almayalı oğluma kısmetmiş, çok teşekkür ederim esra hanım :) ilk banyomuz sizin gönderdiğiniz şampuan ve bakım ürünleriyle olacak inşAllah :)

nesliyaren:
canım bugün verdim kargoya, yarın evde olur inşallah :)

ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım bugün verdim kargoya, yarın evde olur inşallah :)

--- Alıntı sonu ---
bitanem çok teşekkür ederim :) oğluşunun kıyafetleri benim oğluşuma da çok yakışır inş :) ayrıca bir de mama seti geliyo yanlış hatırlamıyosam, çok teşekürler canım  :-*

nesliyaren:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım bugün verdim kargoya, yarın evde olur inşallah :)

--- Alıntı sonu ---
bitanem çok teşekkür ederim :) oğluşunun kıyafetleri benim oğluşuma da çok yakışır inş :) ayrıca bir de mama seti geliyo yanlış hatırlamıyosam, çok teşekürler canım  :-*

--- Alıntı sonu ---

canım dediğim gibi, benimkilerin hepsi lekelenmişler; o yüzden sadece sıfır olanları koydum.. bi de mama seti var tabii ki :) oğluşun iyi günlerde kullansın.. gene bebek ödüllü yarışmalara katılırım senin için :)

ylmznesli:
Dun esim @gizemlitosbaga arkadasimla gorusup benim icin isyerinden getirdigi islak mendille sampuanlari aldi.
Bugun @balca arkadasimin gonderdigi cok sirin hastane cikisimiz elimize ulasti
Ardindan @enavci arkadasimin bizim icin aldigi uni baby urunlerinden olusan bebek bakim urunlerimiz geldi
Ve birde @nesliyaren arkadasimin oglusum icin gonderdigi bebis kiyafetleri ve mama takimini aldik

Hepinize tek tek, ayri ayri cok tesekkur ederim. Caresizlige dustugunuzde hizir gibi yardiminiza kosan yakinlarinizin olmasi ya da en iyisi hicbir zaman caresiz kalmamaniz dilegiyle... Hakkinizi helal edin.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git