Diğer > Serbest Kürsü
Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(
ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBenim de kızım var aslında okadar çok kıyafet battaniye vs. İçlik çıtçıtlı badiler vardı ama ben pek evde tutmuyorum küçülemi hemen birilerine veriyorum geçen ay toplu hep verdim.keşke daha önce söyleseydiniz bi faydam benim de çorbada tuzum olsaydı.kii kızımın bir çok markaya alerjisi olduğundan pişdik kremleri şampiyonlar internetten gelenleri de verdim :( ama bundan sonra kazanırsam böyle şeyler siz aklıma gelirsiniz.inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.kendinizi de hiç üzmeyin her ailede zaman zaman maddi sıkıntılar olur,Allah inanın bebeğin rızkını da veriyor.
--- Alıntı sonu ---
sizin hamilelik zamanlarinizi hatirliyorum:) Allah bebeginizi saglik sihhat icinde buyutmeyi nasip etsin. Guzel dilekleriniz, dualariniz icin tesekkur ederim. Bir cok arkadas yazdi, sozlestik. Sanirim gelenler beni uzunca bi sure idare eder.
halehan:
Canım hiç üzülme.rabbim yar ve yardımcın olsun insallah.çocugunu hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın insallah.inan şuan senin için dua ediyorum.
ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinCanım hiç üzülme.rabbim yar ve yardımcın olsun insallah.çocugunu hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın insallah.inan şuan senin için dua ediyorum.
--- Alıntı sonu ---
cok cok tesekkur ederim Allah sizden razi olsun gecenin bu yarisinda benim icin ailem icin duaci olan birinin olmasine guzel bisiy ne huzur verici bisiy :)
perishan:
Günaydın, yazılanları şimdi okudum ve gerçekten hem üzüldüm hem de mutlu oldum.
Allah (C.C.) hepimizi birşeylerle sınıyor, siz de kötü kalpli birisine inanıp dolandırılmışsınız ve kaybınız olmuş. Ama bakın bir yerden kaybederken, bir yerden kazanıyor insan. Birbirini hiç tanımayan, yüzyüze gelmemiş iyi kalpli insanlar sizin için seferber olmuş paylaşmanın güzelliği de burada zaten.
Müsaadenizle bu birliktelikte, bu güzellikte ben de yer almak isterim. Bebek kremi, şampuan, vs aklıma gelmeyen çeşitli ihtiyaçlarınızı ve iletişim bilgilerinizi isterseniz marka da belirterek PM ile iletebilirseniz ben de oğlunuzun bir teyzesi olarak yardımcı olmak niyetindeyim :)
Vatana millete hayırlı, ana baba sözü dinleyen, Allah'ını bilen sağlıklı ve zeki bir evlat olsun oğlunuz inşaallah... Onun güzelliği tüm bu sıkıntıları alıp götürsün, yüzünüzü güldürsün Rabbim.
Sizden PM bekliyorum :)
gizemlitosbaga:
canım merhaba, ben şimdi gördüm yazdıklarını. Allah büyük, bebek rızkıyla gelir inşallah. Ben bir kozmetik firmasında çalışıyorum. Bebek şampuanı ve ıslak mendil de yapıyoruz. Sana onlardan bir koli yapayım en azından başlangıçta işini görür. Sonrasında yine elimden geleni yaparım. Avrupa Yakası'nda neredesin, elden mi kargoyla mı göndersem ona göre bir haberleşelim. Mesaj da atabilirsin buradan da yazabilirsin. Lütfen moralinizi bozmayın, bebek herşeyi hissediyor biliyorsunuz, mutlu olun, mutlulukla doğsun güzel oğlunuz. Biz burada bir aileyiz, hepimiz üstümüze düşeni elimizden geldiğince yaparız bunu hiç unutmayın. Bez olayının çözüldüğüne özellikle sevindim, en büyük masraf kalemi belki de ve çok önemli bir ihtiyaç. Destek olan herkese de insani olarak buradan gönülden teşekkür ediyorum kendi adıma.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git