Diğer > Serbest Kürsü
Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(
ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinAllah yardimciniz olsun :(
saglikla kucaklarsiniz insallah Orhan Kemal'i
hepimiz neydim degil ne olacam demeliyiz
egr kabul ederseni hediye cekim var istedginizi alabiliriz
kredi kartiyla alakali sorun olacaksa siz begenin hepsi buradadan ben alabilirim acil ihtiyaclarinizdan birkacini
ozel mesajla bilgilerinizi ve istediginiz urunun linkini yollarsaniz yardimci olmak isterim
istanbuldaysaniz elden de teslim edebilirim bazi urunleri
sevgiler
--- Alıntı sonu ---
çok teeekkur ederim. Evet istanbul avrupa yakasinda ikamet ediyorum. Dedigim gibi bakim urunleri konusunda eksigim cok. Sampuan, islak mendil, pisik kremi vs. Onun disinda cok bi eksik kalmadi Allah'a sukur. Ben size biraksam siz gonlunuzden gecen marka da alabilirsiniz bahsettigim bakim urunlerinden. Ekonomik olsun sizi sikintiya sokmasin ama. Ben marka ayiracak durumda degilim suan inanin. Adres bilgilerimi pm atiyorum size. Tekrar tekrar teeekkurler. Allah razi olsun.
DURU41:
konuyu yeni gördüm.benim kızım biraz daha büyük olduğundan pek katılmıyorum bebek kampanyalarına.ama eğer pek yakında flimini izlemediyseniz elimde 2 tane bilet var.eşinizle size hediye etmek isterim.belki size moral açısından destek olmuş olurum.pm atarsanız.
ylmznesli:
Kayit olun veya giris yapinkonuyu yeni gördüm.benim kızım biraz daha büyük olduğundan pek katılmıyorum bebek kampanyalarına.ama eğer pek yakında flimini izlemediyseniz elimde 2 tane bilet var.eşinizle size hediye etmek isterim.belki size moral açısından destek olmuş olurum.pm atarsanız.
--- Alıntı sonu ---
Allah razi olsun sizden ama inanin sayili gunlerim evden pek cikmiyorum :) yardim etmis kadar oldunuz morali siz ve ilginiz verdi yeteri kadar. Cok tesekkur ederim.
ylmznesli:
Kayit olun veya giris yapinBende iki oğlan var ama başka bebek düşünmeidğim için hepsini dağıttım :(
bebek ürünleri olan kampanyalara da katılmıyorum ihtiyacı olan kazansın diye ama bundan sonrası için kazanırsam adresi belli oldu
--- Alıntı sonu ---
Sagolun lerzan hanim dusunup yazmaniz bile yetti. Cok tesekkur ederim. Bende bebegime gelen butun kiyafetleri saklayip ihtiyac sahiplerine vericem sizin gibi. Insan dara dusunce daha iyi anliyo zor durumdakileri.
ilkemmm:
Benim de kızım var aslında okadar çok kıyafet battaniye vs. İçlik çıtçıtlı badiler vardı ama ben pek evde tutmuyorum küçülemi hemen birilerine veriyorum geçen ay toplu hep verdim.keşke daha önce söyleseydiniz bi faydam benim de çorbada tuzum olsaydı.kii kızımın bir çok markaya alerjisi olduğundan pişdik kremleri şampiyonlar internetten gelenleri de verdim :( ama bundan sonra kazanırsam böyle şeyler siz aklıma gelirsiniz.inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.kendinizi de hiç üzmeyin her ailede zaman zaman maddi sıkıntılar olur,Allah inanın bebeğin rızkını da veriyor.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git