arkadaşlar ben her ikisinden de bekliyorum ama hala gelmedi ankarada olupta paketi gelen oldu mu
gelmedi malesef.ben colgate den bekliyorum
umarım fazla bekletmezler
arkadaşlar ben ankara'da oturuyorum.1 haftadır reklamoneyden kazandığım paketimi bekliyorum ama gelmedi.maillerim ve ısrarlı aramalarım sonucunda bugün beni aradılar dağıtımı ajansları aracılığıyla yapıyorlarmış.Bana 2 defa paketin geldiğini ama beni evde bulamadıkları için geri döndüğünü söylediler.Ama ben verdikleri tarihlerde hep evdeydim.Kağıt bıraktıklarını söylemişler kağıt falanda görmedim.Arayan bayan bugün geleceğini evde yine bulamazlarsa bir daha gönderim olmayacağını söyledi.Hiç evden çıkmadım bugünde ama yine gelen giden yok.Birde bizi suçluyorlar evde bulunmuyorsunuz biz çok güvenilir bir ajansla çalışıyoruz diye.Biz 3000 kişiye gönderi yaptık sadece sizinki ulaşmamış dediler.Müşteri hizmetleri tel. aradım cevap veren yok.paketi gelmeyen arkadaşler sienin iletişim bölümündeki formu doldurun gönderin.bunların ajansı ya getirmiyor getirdik evde yoktu diyorlar yada bizi oyalıyorlar.Ankara'da ki ajansın telini istedim vermediler.Bu nedenle tek şansımız formu doldurup gönderelim.En azından kaç kişiye ulaşmadığının farkına varsınlar.10 gündür bu kutu benim ömrümü yedi.Kazanmasaydım bundan iyiydi telefon parası kutuda ki malzemelerin fiyatını geçmiştir.Evde beklemeside cabası.
arkadaşlar bana 1 saat önce geldi paketim içinde sabun ve colgate plax var
Bana da bugün geldi - Ankara
engin61 hangi numarayı aradınız söylermisiniz bende arıyayım
banada mail gelmiş adresimi istediler bakalım ne zaman gelcek
Bana da gelmemişti,mail yazdım telefon numarasını verdiler,arayacağınız telefon numarasını yazıyorum:02165198101
Bana böyle mail gelmiş bugün :
Sevgili Destekçimiz,
Parlak Gülüşler Parlak Gelecekler kampanyasına katılarak hem çocuklarımıza daha parlak gelecekler verebilmek üzere projemize destek oldunuz hem de “Colgate Antibakteriyel Koruma Seti” kazandınız.
Hediyenizin size ulaştırılabilmesi için size kargonun ulaşabileceği geçerli ve eksiksiz, tam adresinizi yazarak bu mailimize cevap vermenizi rica ediyoruz.
Mailimize 20 gün içerisinde cevap vermediğiniz takdirde hediyenizi alma hakkını kaybedeceksiniz.
Teşekkürler,
Ebru Evrim
Wundermanist
Colgate