Cacharel erkeği yaz sezonunda, göze, damağa ve ruha hitap eden Fransız Rivierası’nın iki önemli kenti Cannes ve Nice’i keşfetti! Cacharel Traveler’Style ile Cannes ve Nice’i yakından tanımaya ve yeniden keşfetmeye var mısınız? Peki bu iki kenti adım adım keşfederken Cacharel’den hediye kazanmaya ne dersiniz? Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Traveler’Style ile harita üzerindeki günün yıldızlı sorusuna cevap verin, Cacharel’den hediye kazanma fırsatı yakalayın! Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
1911 yılında mimar Charles Dalmas tarafından yapılan İntercontinental Carlton Cannes kaç yılında Anıtlar Listesine alınmıştır?
cevap:1989'da tarihi anıtlar listesine alınmış
Hediye Kazananlar
Engin Ergün / Ankara
Begüm Serap Akdemir / Eskişehir
Akgül Ağçiçek / İstanbul
Kemal Tepebaşı / Balıkesir
kazanmışım. bunda adres vermişmiydik hatırlayamadım
“Cacharel erkeğinin La Croisette’ye paralel arka sokaklardaki cafe ve bistroları dolaşırken tercih ettiği kombin aşağıdakilerden hangisi?”
cevabı bilen var mı?
Emin değilim ama c olabilir ben onu işaretledim
Bende C işaretledim Çünkü sorunun yanındaki büyük resme bakarak aynı resmi işaretledim
İlk uluslararası film festivali olan Cannes Film Festivali ilk hangi tarihte düzenlenmiştir?
1945
Cacharel erkeğinin La Croisette’de cafe ve bistroları dolaşırken tercih ettiği kombini doğru tahmin eden ve Cacharel’den atkı kazanan gezgin ve özgür ruhlu yarışmacılarımızı kutlarız:
Hüseyin Gevşenezoğlu / Balıkesir
Firdevs Tuna / Adana
Cenk Çadırcı / İstanbul
Funda Aydın / Kocaeli