Gönderen Konu: internetimi paylaşsam mı?  (Okunma sayısı 5885 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrederki

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: internetimi paylaşsam mı?
« Yanıtla #10 : 14 Ekim 2009, 19:56:50 »
iyi anlaştığın biriyse ben bir sakınca görmüyorum. ama  kontrol sende olsun. yani şifreyi ver ama baktın hızı çok fazla düşürüyor engelle o zaman modemden...evde olmadığın zaman tekrar engeli kaldır vs..
Ama en büyük sakınca şu: Eğer komşun bir bilişim suçu işlerse, hat senin üzerine olduğuna göre olan sana olur...

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #11 : 14 Ekim 2009, 19:57:55 »
bence en iyisi tek kullanmak. eğer paylaşırsa hızı yarıya düşcek, karşı taraf bişe indirioken diğer tarafın net can çekişecek :)

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 14 Ekim 2009, 20:05:45 »
Aslında şuan çok rahatım hız kullanım açısından sanırım rahatımı bozmam. baya kararsız kaldım. çok iyi bir aile sadece msn hotmail e girecek tipte bir aile :)
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı Liquist*

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • bir zamanlar LOCKERZ vardı, hey gidi günler
« Yanıtla #13 : 14 Ekim 2009, 20:07:18 »
interneti alın vern paylaşın , ttnet'i zengin etmeyin...

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #14 : 14 Ekim 2009, 20:09:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Aslında şuan çok rahatım hız kullanım açısından sanırım rahatımı bozmam. baya kararsız kaldım. çok iyi bir aile sadece msn hotmail e girecek tipte bir aile :)
:D  benim sınırsız netim olsa sabah akşam film indiririm :D onlar bişe indirioken sen rahatsız olursun, sen bişe indiriokende onlar rahatsız olur. bence hiç keyfini bozmaya gerek yok. üstelik karşı tarafın şu anda bi internet sözleşmesi varsa onuda iptal etmek için bi miktar para ödemeleri gerekecek. hiçç uğraşmaya değmez bence. sınırsız internetin keyfini çıkar. :D

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 14 Ekim 2009, 20:46:58 »
bence de paylaşma derim. biz evde iki pc de aynı neti kullanıyoruz. bi pc de bişey indirirken diğer pc de nete girmek tam bir işkence oluyor. ya da modeme reset atmam gerektiği anlar oluyor, ama istediğim anda atamıyorum.en iyisi tek kullanmak boşver :)

Çevrimdışı peerless

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 14 Ekim 2009, 22:37:11 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bence de paylaşma derim. biz evde iki pc de aynı neti kullanıyoruz. bi pc de bişey indirirken diğer pc de nete girmek tam bir işkence oluyor. ya da modeme reset atmam gerektiği anlar oluyor, ama istediğim anda atamıyorum.en iyisi tek kullanmak boşver :)

Aynen bende öyle aynı evde bile 2 pc kullanırken net can çekişiyo ya. çok kötü oluyo.  :-\
P e e R L e S s . . .

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #17 : 14 Ekim 2009, 22:44:18 »
bence gerek yok bugüne kadar sana ortakmıydı :) alsın oda biri adsl uygun fiyatı zati sorunlardan uzak dur :)

Çevrimdışı kareem1987

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 14 Ekim 2009, 22:47:58 »
öyle download meraklısı birisi değilse paylaşın yani hem yarı yarıya ödemiş olursunuz katkı sağlar size.eğer benim gibi 7/24 download yapan biriyse kesinlikle paylaşma ;)