Arkadaşlar bankaların işe alım sınavında ve mülakatta ne tarz sorular oluyor bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi

üniversiteden bu yıl mezun oldum daha önce bankada çalışmayıda düşünmediğim için bu konuyla ilgili bilgim yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
bende bu yıl mezun oldum sen kaç yıllık mezunsun. ben 2 yıllık mezun olduğum için mülakatla sadece veznedar yani banko görevlisi olarak alınabilirmişim. bu arada bankalar değil halkbank alıyormuş bugün gittim bizzat sordum ayrıca ayrıntılı bilgi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin de mevcut arkadaşım. ve ayrıca 50 milyon yatırıp daha sonra onların belirlediği günde sınava girilecekmiş sınavı geçersen sözlü sınav olacakmış onu da geçince tercih yapacaksın iller için iş başı ocak ayında bütün işlemleri geçersen..
ben 4 yıllık mezunuyum arkadaşım bide şöyle bişey varki başörtülü olduğum için birkaç bankada çalışma imkanım var daha önce bankalara pek sıcak bakmıyodum ama bakçam gibi duruyor

bankalar sürekli alım yapıyolar şu an en mantıklı seçim bankada çalışmak gibi geliyor
4 yıllık olmak senin açından daha iyi uzman yardımcılığı veya mühendis olarak da alınabilirsin.

bende başörtülü olduğum için malesef çoğu yer kabul etmiyor

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım
işletme mezunuyum uzman yardımcılığına başvurabilirdim ama halk bankası almıyor başörtülü, toplamda 4 banka var zaten başvuru yapabileceğimiz hakkımızda hayırlısı olur inşallah arkadaşım
aminnnn

eh bende şahsım adına başka sektörlerde arıcam artık kısmetimi
ewt halkbank'ın sınavı bende duydum mühendis olarak başvurabilirdim ama işimden memnun olduğum için düşünmedim...uzman yardımcılığı sınavının çok zor olduğunu biliyorum maliye,hukuk,ekonomi,genel kültür soruları da bayağı zor ama diğer pozisyonlar için yapılan sınav daha kolay oluyor...
cuma günü başıma ilginç bişi geldi..6-7 ay önce hsbc bankasına iş başvurusunda bulunmuştum...genel bir başvuruydu 3 gün önce telefon aldım....telefonda ki kibar bayan başvurunuzu aldık bizimle çalışmak istermisiniz dedi hangi pozisyon da dedim "call center" dedi..mesleğime uygun olmadı için tşkr ederim dedim kapattım..ne sınav ne bişi
bankada mühendis olarak ne yapılabilriki bendemi başvursam