"Dogadan Bardak Poset Çayi Denemek istiyorum" kampanyamiz için kaydiniz basari ile alinmistir. Gönderimiz 30 Ekim itibariyle gerçeklestirilecektir. Ürünlerimizle ilgili her konuda size destek olmaktan mutluluk duyacagimizi bilmenizi isteriz.
Saygilarimizla,
Tugba Özbakir
Halkla Iliskiler Sorumlusu arkadaslar daha dolmamıs az once mail geldı
banada aynısı geldi şimdi
Sn Arif
Dogadan Bardak Poset Çayi Denemek istiyorum kampanyamiz için kaydiniz basari ile alinmistir. Ürünlerimizle ilgili her konuda size destek olmaktan mutluluk duyacagimizi bilmenizi isteriz.
Banada Bu şekilde geldi
Sn Arif
Dogadan Bardak Poset Çayi Denemek istiyorum kampanyamiz için kaydiniz basari ile alinmistir. Ürünlerimizle ilgili her konuda size destek olmaktan mutluluk duyacagimizi bilmenizi isteriz.
Banada Bu şekilde geldi 
bu ekrana çıkan sanırım biz mailden bahsediyoruz ..
sonunda bir kampanya yaptı doğadan .her market alışverişimde doğadan çay satışı yapan görevlilere çay alın dediklerinde yetkililerinize söyleyin internette kampanya yapın deneyelim allalım derdim.işe yaramış:)
fosgate banada o sekılde geldı
Sn Arif
Banada Bu şekilde geldi 
bu ekrana çıkan sanırım biz mailden bahsediyoruz ..
Bende Mailden kopyaladım zaten
hayır maıl o sekılde geldı