Konuyu gördükçe yazasım geliyor

Kampanyacılar hakkındaki gözlemlerimi yazıyorum.
*Kampanyacıların sömürücülüğü. Aman hep ben kazanayımcılık yapan
sömürücü kampanyacı*Hediye kazananları bir türlü beğenememe. Ay o hep kazanıyor kesin hileci kesiinn demeleri (kişi hileciyse ve bunu inkar ediyorsa bu madde geçersizdir.) Hatta hediyeyi o kişiye layık bulmama komisyonu başkanlığı yapan
bu kazansın/kazanmasın kampanyacısı*Çocuğu-bebeği- yeğeni olmayanların bir yıllık bebek bezi gibi çocuklu ailelere nimet niteliğindeki kampanyalara saldıran
e bu hediye senin neyine kampanyacısı.
*Sonuç açıklanır açıklanmaz hediyem nerde diye firmaları sıkıştıran
aceleci kampanyacı.
*Konu açmayıp açılan her konunun kampanyasına katılan yaptığı yorumlar sadece hediyeler ne zaman gönderilecek olan
acemi kampanyacı.
*Bir çok kampanyaya katılıp katılımcı sayısı az olsun şansım artar diye düşünen
bencil kampanyacı. ( Bak bu tam sopalamalık)
*Açılan konunun ya da kazandığı kampanyanın hediyesini beğenmeyip söylenen
müşkülpesent kampanyacı. (ben de bu gün bir kampanya hediyesi hakkında yorum yaptım ama ürünün dandikliğini dile getirmek amacıylaydı.)
*Eşi dostu hısmı akrabasının hesaplarından farklı adres gerektiren kampanyalara katılıp hediyeyi kaptırınca üzülen
akraba sevmez kampanyacılar da var tabi ama onlar favorim onları seviyorum.
*En anlam veremediğim ise bir erkek kadın pedi sayfasını neden beğenir ve kampanyasına katılır Allah aşkına? Bu tip kampanyacılara
kimlik bunalımı yaşayan kampanyacı diyorum ben. Kocam olsa boşarım veet de kotexte senin işin ne abicim

*Bir de gerçekten her listede olmayı başarabilen abi
maşallah ya helal olsun kampanyacıları var idolümsünüz. Ben de bir gün sizler gibi listelerin baş tacı olup ismimin gözükmediği firmalara bir yanlışlık olmasın beni unutmuşsunuz diyebilecek kadar çok kazanmak istiyorum

Not: Yapılan yorumların bu site üyeleriyle hiç bir alakası yoktur tamamen uydurmadır.