Gönderen Konu: bir kampanyacının en sinir olduğu şey  (Okunma sayısı 5930 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: bir kampanyacının en sinir olduğu şey
« Yanıtla #20 : 06 Mart 2014, 22:43:54 »
bana ipad kazansana diyenler var mı sizde de :) televizyon ,iphone siparişi verenler :D

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 06 Mart 2014, 23:33:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana ipad kazansana diyenler var mı sizde de :) televizyon ,iphone siparişi verenler :D

babammmmm :) direk siparis veriyor.daha dun annem kizim kazandigin porselen takimini  cok severek kullaniyorum ama bide yanina catal kasik seti kazanip bana hediye etsen daha da mutlu olurum dedi :) bi de benim cevremde yaslilar 'ben emekliyim bu isler tam bana gore bana ogret' diyenler var.ama gel gor ki facebooku acmak icin googledan arama yapiyorlar netleri yavasladiginda sanirim birisi bilgisayarima virus koydu bozuldu diyip tamirci caguriyorlar :) gelde simdi kampanyalari anlat :)
izgim

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 06 Mart 2014, 23:35:20 »

babammmmm :) direk siparis veriyor.daha dun annem kizim kazandigin porselen takimini  cok severek kullaniyorum ama bide yanina catal kasik seti kazanip bana hediye etsen daha da mutlu olurum dedi :) bi de benim cevremde yaslilar 'ben emekliyim bu isler tam bana gore bana ogret' diyenler var.ama gel gor ki facebooku acmak icin googledan arama yapiyorlar netleri yavasladiginda sanirim birisi bilgisayarima virus koydu bozuldu diyip tamirci caguriyorlar :) gelde simdi kampanyalari anlat :)

:D :D :D :D

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #23 : 07 Mart 2014, 00:39:08 »
teyzemlerin surekli biseylerimi istemesidir kendi adima...heleki.simdi blog da var daha rezil haldeym artik anlatmiyorum! insanlarda soguttu beni kampanyalar acikcasi...herkes kendine musluman cunku...bir de yardim edicem diyip etmeyenler de var...3 senedir forumdayim cok ciddi kaziklar yedim...onun icin asla kimseye guvenmiyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı zxc

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 07 Mart 2014, 01:17:32 »
Beni de şu tipteki kampanyacılar sinir ediyor.

- Gitmeyeceği etkinliklerin davetiyesi için yarışanlar
- Onlarca sahte hesapla "ilk bilmemkaç" kişiye hediye verilen yarışmalara girenler
- Jürinin kazananı seçtiği yarışmalarda , "seçtiğinizi hiç beğenmedim, benimki daha güzeldi, kesin tanıdıklarınıza veriyorsunuz" diye ağlayanlar.

bunlara ek olarak otomatiğe bağlayıp heryere beğendim paylaştım yazanlar ve 'banada kazansana' diyenlere illet oluyorum.
eskisi gibi kampanyalara katılmıyorum hatta bu yüzden.insanı hayattan soğutuyolar  >:(

Çevrimdışı C.K.

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 07 Mart 2014, 01:25:48 »
Konuyu gördükçe yazasım geliyor  :D Kampanyacılar hakkındaki gözlemlerimi yazıyorum.

*Kampanyacıların sömürücülüğü. Aman hep ben kazanayımcılık yapan sömürücü kampanyacı
*Hediye kazananları bir türlü beğenememe. Ay o hep kazanıyor kesin hileci kesiinn demeleri (kişi hileciyse ve bunu inkar ediyorsa bu madde geçersizdir.) Hatta hediyeyi o kişiye layık bulmama komisyonu başkanlığı yapan bu kazansın/kazanmasın kampanyacısı
*Çocuğu-bebeği- yeğeni olmayanların bir yıllık bebek bezi gibi çocuklu ailelere nimet niteliğindeki kampanyalara saldıran e bu hediye senin neyine kampanyacısı.
*Sonuç açıklanır açıklanmaz hediyem nerde diye firmaları sıkıştıran aceleci kampanyacı.
*Konu açmayıp açılan her konunun kampanyasına katılan yaptığı yorumlar sadece hediyeler ne zaman gönderilecek olan acemi kampanyacı.
*Bir çok kampanyaya katılıp katılımcı sayısı az olsun şansım artar diye düşünen bencil kampanyacı. ( Bak bu tam sopalamalık)
*Açılan konunun ya da kazandığı kampanyanın hediyesini beğenmeyip söylenen müşkülpesent kampanyacı. (ben de bu gün bir kampanya hediyesi hakkında yorum yaptım ama ürünün dandikliğini dile getirmek amacıylaydı.)
*Eşi dostu hısmı akrabasının hesaplarından farklı adres gerektiren kampanyalara katılıp hediyeyi kaptırınca üzülen akraba sevmez kampanyacılar da var tabi ama onlar favorim onları seviyorum.
*En anlam veremediğim ise bir erkek kadın pedi sayfasını neden beğenir ve kampanyasına katılır Allah aşkına? Bu tip kampanyacılara kimlik bunalımı yaşayan kampanyacı diyorum ben. Kocam olsa boşarım veet de kotexte senin işin ne abicim :D
*Bir de gerçekten her listede olmayı başarabilen abi maşallah ya helal olsun kampanyacıları var idolümsünüz. Ben de bir gün sizler gibi listelerin baş tacı olup ismimin gözükmediği firmalara bir yanlışlık olmasın beni unutmuşsunuz diyebilecek kadar çok kazanmak istiyorum  ;)

Not: Yapılan yorumların bu site üyeleriyle hiç bir alakası yoktur tamamen uydurmadır. :P

Çevrimdışı Costa Cortez

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #26 : 07 Mart 2014, 08:49:24 »
Konuyu gördükçe yazasım geliyor  :D Kampanyacılar hakkındaki gözlemlerimi yazıyorum.

*Kampanyacıların sömürücülüğü. Aman hep ben kazanayımcılık yapan sömürücü kampanyacı
*Hediye kazananları bir türlü beğenememe. Ay o hep kazanıyor kesin hileci kesiinn demeleri (kişi hileciyse ve bunu inkar ediyorsa bu madde geçersizdir.) Hatta hediyeyi o kişiye layık bulmama komisyonu başkanlığı yapan bu kazansın/kazanmasın kampanyacısı
*Çocuğu-bebeği- yeğeni olmayanların bir yıllık bebek bezi gibi çocuklu ailelere nimet niteliğindeki kampanyalara saldıran e bu hediye senin neyine kampanyacısı.
*Sonuç açıklanır açıklanmaz hediyem nerde diye firmaları sıkıştıran aceleci kampanyacı.
*Konu açmayıp açılan her konunun kampanyasına katılan yaptığı yorumlar sadece hediyeler ne zaman gönderilecek olan acemi kampanyacı.
*Bir çok kampanyaya katılıp katılımcı sayısı az olsun şansım artar diye düşünen bencil kampanyacı. ( Bak bu tam sopalamalık)
*Açılan konunun ya da kazandığı kampanyanın hediyesini beğenmeyip söylenen müşkülpesent kampanyacı. (ben de bu gün bir kampanya hediyesi hakkında yorum yaptım ama ürünün dandikliğini dile getirmek amacıylaydı.)
*Eşi dostu hısmı akrabasının hesaplarından farklı adres gerektiren kampanyalara katılıp hediyeyi kaptırınca üzülen akraba sevmez kampanyacılar da var tabi ama onlar favorim onları seviyorum.
*En anlam veremediğim ise bir erkek kadın pedi sayfasını neden beğenir ve kampanyasına katılır Allah aşkına? Bu tip kampanyacılara kimlik bunalımı yaşayan kampanyacı diyorum ben. Kocam olsa boşarım veet de kotexte senin işin ne abicim :D
*Bir de gerçekten her listede olmayı başarabilen abi maşallah ya helal olsun kampanyacıları var idolümsünüz. Ben de bir gün sizler gibi listelerin baş tacı olup ismimin gözükmediği firmalara bir yanlışlık olmasın beni unutmuşsunuz diyebilecek kadar çok kazanmak istiyorum  ;)

Not: Yapılan yorumların bu site üyeleriyle hiç bir alakası yoktur tamamen uydurmadır. :P

çok başarılı bir betimleme olmuş tamamiyle fazlası yok eksiği var denecek cinsten :)

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 07 Mart 2014, 11:18:14 »

çamaşır makinası kazandığımda bulaşık makinası lazım bana da diye çok oldu, o olmassa çamaşır makinası da olur tabi diyip:) mini fırın kazandım şimdi de, annem diyo ki bi kere de evde olmayanı, ihtiyaç olanı kazansan:)

Çevrimdışı scr4m

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #28 : 07 Mart 2014, 17:05:45 »
Boş işlerle uğraşıyorsun diyenlere çok ayar oluyorum.Böyle bir küçümseyici tavırlar,konuşmalar,onlar boş işleeeer çıkmaaaaz uğraşmaaa diyenler asabımı bozuyor.Size ne yahu siz çok mu düzgün işlerle uğraşıyorsunuz.Bu insanların böyle konuşmasına bakarsanız her dakikalarında büyük hadron çarpıştırıcısında evrenin sırrını çözüp ,kök hücreden organ üretiyorlar sanırsınız.Ama yaptıkları boş beleş internette gezmek çekirdek çitleyerek film izlemekten ileri gitmez.Neymiş ben boş işlerle uğraşıyormuşum.Hele büyük ölçekli şansın düşük olduğu araba hediyesi gibi kampanyaları katılıpta kazanamadığınızı görünce ''gördün mü bak çıkmaz dediydim sana'' lakırdılarını yine sıralarlar.Daha sonra birşey kazandınızmı da kıskançlıktan çatlayanlar ilk bunlar olurlar.
Ayrıca çok çingene kampanyacı var.Sömürücüleri mi ararsın,hilecileri,bencilleri,görgüsüzleri mi,bir gofret için birbirini parçalayacak kapasitede insanlar var.Zaten bende bu tarz kampanyacılardan dolayı ve saçma sapan ne idüğü belirsiz hediye verecek mi belli olmayan sayfaların şunları yap böyle yap tarzından zorlamalarından yahu ne yapıyorum ben demiyor değilim.Artık belli başlı kampanyalara katılıyorum.Hem zamanımı boşa harcamıyorum.Hemde sinirlerimi

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #29 : 07 Mart 2014, 17:29:44 »
bu işlere ilk başladığımda ne gereksiz işlerle uğraşıyorsun diyen çoktu
sonra ufak tefek hediyeler gelince bize öğret diyen oldu
öğreteyim dediklerimi(blogları belki 1000 kez anlattım) yahu ben yapamıyorum hesaplaru verelim sen bize yap diyenler çok oluyor
önceleri hediye çok ediyordum ama sonra akıllandım gördümki istisnalar hariç hediye verdiğin zaman onu kazanmak için gösterdiğin çaba küçümseniyor
en son dedim bakın senin hesabından katılacak vaktim olsa 2-3 tane daha hesap açar onlarla katılırım
sonuçta erkekler için belki daha rahat bir imkan vardır ama biz bayanlar her işimizi gücümüzü ayarlayıp oturmak zorundayız ki ben genelde sabah işim bitince uğraşıyorum sonrasında birde akşam evdeki işlerim bittiği zaman
1-2 seferde eşiimin işyerine gitmiş hediyeler orda açıp nescafemi felan içmişler bende eşime kızdım ben hediye ederim sorun değil ama bana sorulması lazımdı
bu benim maaşım sor bakalım onlara maaşlarını onlara sormadan alan olsa ne düşünür?
önceleri utansam da şimdi elimdeki fazla şeyleri uygun fiyatla satıyorum hem kendi ihtiyaçlarını karşılıyorum hem de insanların saygı göstermesini sağlıyorum çünkü sürekli hediye ettiğin zaman kıymeti olmuyor
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.