Gönderen Konu: Halılardaki çıkmayan lekeler için önerileriniz  (Okunma sayısı 16317 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Halılardaki çıkmayan lekeler için önerileriniz
« : 24 Şubat 2014, 09:58:28 »
Salonumdaki halılarım açık renk ve çocuklar bir şeyler döktüğünde çıkarması benim için eziyet oluyor.  :-X

halı yıkama makinam yok halılar  belli dönemlerde yıkamaya veriyorum ama yıkamaya verene kadar kendim silmek zorunda olduğum zamanlarda kullanabileceğim kaliteli ve güzel leke çıkaran bir ürün istiyorum.

Evde halılarınızı silmek için hangi ürünü kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

internetten baktığım kadarıyla Amway loc ve yine amway halı yıkama şampuanından memnun olanlar varmış.

sizler bu ürünleri denediniz mi ? yada bu ürünler dışında halıda leke bırakmayacak hangi ürünü tavsiye edersiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı hah7783

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Halılardaki çıkmayan lekeler için önerileriniz
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2014, 10:06:17 »
aspirin diye bir deterjan var,ben kullanmadım ama lekeleri çok güzel çıkardığını söylüyorlar

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2014, 10:30:43 »
amway iyidir kaliteli

ama evde ufak çocuklar varsa, iyi değil o kadar kimyasallara silmek 
organik temizlik yapan bir hoca var. tv ce çıkıyor onun sitesinden araştırın : erkan şamcı

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2014, 10:52:41 »
Bana temizlikte yardıma gelen bir bayan var.Geçen halıları valla fairy Platium ile sildi.Tertemiz oldu.Leke falan kalmadı
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2014, 11:22:26 »
bende kosla halı elde kullanıyorum malum çocuk olunca lekesiz halı koltuk olmuyor anında müdehale de bir miktar doğrudan döküp bekliyorum bezle siliyorum geçiyor belli bir süre müdehale edemezsem bazıları çıkmıyor ama genel olarak çok güzel

patalena

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2014, 12:03:58 »
Bende 3 çocuklu bir anne olarak önceleri evde halılarımı silerken denemediğim deterjan kalmamıştı.Ama en son olarak uyguladığım yöntem, mutfakta kullandığım bulaşık deterjanı(fairy)+çamaşır suyu ile baştan siliyorum. ardından da sirkeli bir su yapıp üstünden bi geçiyorum. Sirkeli su ile sildikten sonra hem halılar yeni alınmış gibi yumuşayarak parlıyor hem de sirke en azından mikroplarıda öldürüyor.

Sirkeden sonra biraz içerisini havalandırmak ta gerekiyor.Maalesef.. ;)
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2014, 12:09:04 Gönderen: patalena »

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2014, 12:19:28 »
Bende 3 çocuklu bir anne olarak önceleri evde halılarımı silerken denemediğim deterjan kalmamıştı.Ama en son olarak uyguladığım yöntem, mutfakta kullandığım bulaşık deterjanı(fairy)+çamaşır suyu ile baştan siliyorum. ardından da sirkeli bir su yapıp üstünden bi geçiyorum. Sirkeli su ile sildikten sonra hem halılar yeni alınmış gibi yumuşayarak parlıyor hem de sirke en azından mikroplarıda öldürüyor.

Sirkeden sonra biraz içerisini havalandırmak ta gerekiyor.Maalesef.. ;)
çamaşır suyu renkleri beyazlatmıyor mu?

patalena

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2014, 12:58:18 »
çamaşır sularında yoğun kıvamlılardan kullanıyorum ben. çamaşır suyu makina halılarını beyazlatmıyo.
fakat el dokuma kilim ve halılara yinede çok fazla kullanmamak lazım.

halı yıkamacılardan gelen halılarla kendi sildiğim halıları karşılaştırdığımda benım sildiklerim daha ışıl ışıl duruyo. ama malesef heryer beton yığını olduğu için günümüz şartlarında bende  dönem dönem halılarımı halı yıkatmaya veriyorum.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2014, 14:00:38 »
 Amway loc veya  amway halı yıkama şampuanını deneyeniniz oldu mu arkadaşlar bu ürünler hakkında bilginiz var mı ? yada çevrenizde memnun kalanlar ?

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 24 Şubat 2014, 14:05:26 »
vanish kullanıyorum.herkese tavsiye ederim  :)