Diğer > Kampanya Şikayet
Yurtiçi kargo rezaleti
aylean:
ya ben anlamıyorum.Nası yapabiliyorlar.Benimde en sevdiğim,işlemleriminin doğru dürüst yapıldığı kargo yurtiçi kargo..Avon rujlarıda getirdiler
sevdammm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinya ben anlamıyorum.Nası yapabiliyorlar.Benimde en sevdiğim,işlemleriminin doğru dürüst yapıldığı kargo yurtiçi kargo..Avon rujlarıda getirdiler
--- Alıntı sonu ---
şube farklılığı ben artık buna inandım bir şube telefonlarına bile cevap vermiyorsa gelen kargoları göstermiyorsa gelmedi diyorsa orada çalışan kişiler sorunlu ama firma kendi bünyesindeki bu sorunu görmezden geliyor resmen şikayet etmediğim yer kalmadı halen aynı halen aynı bir değişme yok hadi bana karşı kişisel desem yeminle bir koli dolusu kazanılmış ruj orada bekliyor kimseye gönderilmiyecekmiş böyle rezalete göz yuman genel müdürlüğe diyecek söz bulamıyorum kesinlikle
sevdammm:
arkadaşlar akıl verilmesine ihtiyacım var
bu bomonti şubesi illallah dedirtti artık
gliss şansım uygulamasından kazandığım şampuan 1 ay oldu gelmedi 20 gündür gliss ile yazışıyoruz onlar burdan çıkalı bir ay oldu tüm ürünler teslim edildi dedi bugün en sonunda benim takip numaramı buldular kargoyu aradım ayın 2sinde benim kargom şubeye bırakılmış orda duruyormuş sistemde neden yok dediğimde saçma sapan şeyler söylediler geliyorum kargomu almaya dedim dağıtıma çıktı dedi bu seferde saat 6 oldu aradığımda ki gün içinde 3 kez daha aradım gelicek kesin değilmi demek için durmadan gelicek kesinlikle denildi ancak saat 8 gelen giden yok kargomu diil getirmek ne yaptıklarını bile bilmiyorum
facebook sayfalarından şikayet ettim web sitelerinden şikayet doldurdum aradım müşteri hizmetlerini gene yok gene yok
ben ne yapmalıyım şikayet varda şikayetimi hiç kaldırmadım artık bıktım usandım yeminle lütfen akıl verin bana
teşekkürler
OTELCi:
Allah sabır versin...
toprakhaktan:
şimdiye kadar 10 tane parfüm ruj falan geri döndü benimde.Sitelerine detaylı şikayet yazdım teslim nosu ile falan kaç defa hemde. Tenezzül edip cvp bile yazmıyorlar. Boşuna sinirlerini bozma vaktini enerjini kampanyaya katılarak harca. Ben artık yurt içi ile gelen avon ve ülker kampanyalarına katılmıyorum . Rahat ediyorum.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git