renklibir com bu ay ilk anketindede ilk 1000 kişiye hediye yolladı bazılarımız farketti zaten demin ikinci ankette geldi yine ilk 1000 kişiye bu böyle devam etcek mi bilmiorum ama dolmadan yetişiiin

ins bütün bin kisiler biizm forumdan cıkar  

arkadaşlar bende yeni anket yok.."Sitemizde anketler hergün güncellenmektedir. Yeni anketlere yarın katılabilirsiniz."yazıyo 

pratik doğrayıcı anketine katıldın mı peki     en son hangi ankete katıldın

en son kredilerle ilgili bi ankete katıldım

kredi anketine katılan ilk 1000 kişi V Slicer Pratik Doğrayıcı kazanacaktır. o anket bugünün  anketi  saat 12 den sonra diğer ankete geçilio yani yarının anketine geçtik sende de geçmiş olması lazım çıkıp tekrar gir istersen yada daha uyanıksan yatmadan önce en son bi bak olmazsada yarın sabah bakarsın ama sabaha dolmuş olabilir helede geç kalkıosan

tamam,kontrol edicem sık sık.teşekkürler 

fikrimühimde de kredi kartıyla ilgili anket vardı onla karıştırmıyorsn dimi  

bende hemen çıktı çünkü anket 

bende makarna anketi çıktı.Ankete katılan ilk 1000 kişi Oscar Ödülü - Yılın Aşkı Oscarı kazanacaktır.yazıyordu

fikrimühimde de kredi kartıyla ilgili anket vardı onla karıştırmıyorsn dimi  
bende hemen çıktı çünkü anket 
yok hayır.burda doldurdum.yalnız saat 12'den sonra doldurdum ben kredi anketini.sanırım sorun bu