0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben dün başvurmuştum bugün kargom geldi. Kargo ücreti filan yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen dün başvurmuştum bugün kargom geldi. Kargo ücreti filan yok bende formu doldurdum ama bişey sorucam mailinize bir mesajmı geliyor bana gelen bişey olmadıda birde neler geliyor kargoyla numune olarak?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen dün başvurmuştum bugün kargom geldi. Kargo ücreti filan yok bende formu doldurdum ama bişey sorucam mailinize bir mesajmı geliyor bana gelen bişey olmadıda birde neler geliyor kargoyla numune olarak?Kargoya verdikleri zaten takip numarası gönderiyorlar. Demek ki henüz kargoya verilmedi sizinki. 20ml kömür özlü saç bakım maskesi geliyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen dün başvurmuştum bugün kargom geldi. Kargo ücreti filan yok bende formu doldurdum ama bişey sorucam mailinize bir mesajmı geliyor bana gelen bişey olmadıda birde neler geliyor kargoyla numune olarak?Kargoya verdikleri zaten takip numarası gönderiyorlar. Demek ki henüz kargoya verilmedi sizinki. 20ml kömür özlü saç bakım maskesi geliyor. kokusu falan nasıl güzelmi?