Dün evi süpürürken elektrik süpürgem sizlere ömür oldu.Şu sessiz süpürgelerden almak istiyorum.Malum eşim maç seyredeken çok problem oluyor

kullanan arkadaşlar var mı?Yardımcı olursanız çok sevinirim bugün alacağım.
bende reklama kanarak rowenta silence almıştım üçgen başlıklı olması da tercih sebebim olmuştu reklamına o kadar inandım ki çalıştığında şok geçirdim

güzel bir süpürge ama taşlı gibi şeyleri almıyor(alıyor ama şöyle bir şey var korka korka çalıştırıyorum)onun yerine bosch vardı hala pişmanım keşke onu alsaydım hepsini alıyordu ama sessizlik uğruna olmadı şimdi yeni çıkan gözüme çarpan iki model var biri philips diğeri samsung(yine reklama kanıyorum ama işte

) alacak olsam tekrar bu yeni modellere göz atardım sizde bir bakın derim
ben şundan çok memnunum diyen yok mu?
ben kıng aldım çok harika bir çekimi var seside az diğerlerine göre çok iyi .komşumuz almış 700 tl ye phlıps sessizlerden almış benim 200 tl aldığım kıng ile aynı ses çıkarıyor. çekim gücü en önemlisi bence
rowenta RO8049 var 2 senedir kullanıyoruz gayette memnunuz hiçbir sıkıntı yaşamadık,bizden sonra tanıdıklarımız da almak istediler sanırım bazı yerlerde farklı renkleri ve değişik modelleride varmış.Bu modelden gayet memnunuz
Elektrik süpürgesinde her zaman philips derim.Süper kalite en ince toz zerreciğini bile alıyor.
arkadaşımda bunu almış.Temizlik yaptığımı yeni analadım diyor.Ama değer mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
boyle bır baslıga en az 3 kere yorum yazdım
rowenta,bosch,kıng der gecerım o yuzden...hatta cesıtlerı ıcın de yazdıgımı cok ıyı hatırlıyorum:)
arkadaşımda bunu almış.Temizlik yaptığımı yeni analadım diyor.Ama değer mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
bu fiyat ne böyle,eve hizmetçi tut daha iyi abla
boyle bır baslıga en az 3 kere yorum yazdım
rowenta,bosch,kıng der gecerım o yuzden...hatta cesıtlerı ıcın de yazdıgımı cok ıyı hatırlıyorum:)
Bende Bosch düşünüyorum ama arkadaşım öyle bir söylüyor ki anlatamam.Espark Medya Markı aradım.1700 TL dedi.Kafam karıştı