Asil talihli : MEHMET AKALIN - İSTANBUL
Yedek talihli : FERHAT TEMİRPOLAT - İSTANBUL
Katılım sayısı : 144.611 de kalmış. Bu kadar reklama ve uzun süreye göre çok az katılım gibi geldi bana. Herhalde bir daha yapmazlar.
1 liradan fazla olan alışverişli gıda dışı ürünlere kampanyacılar sıcak bakmıyor anlaşılan

gene bir hayal suya düştü.2 tüp deodorantı kullanmadım bile birşey felan olur diye

şimdi gönül rahatlığıyla sıkabilirim ve sıkarkende bol bol iç çekerim
Sunda bari ismimi gorseydim yaaaa

ne olurdu sanki bi tanecik mercedes çiikiverseydi bi kampanyadan. Boyle kampanyalarda kazananlar kac katilim yapti acaba diye merak etmisimdir.
firma 1.000.000 tl kazanmış arba ne kadar ediyor onu çıkarırsanız kazanan yine firma olmuş
firma 1.000.000 tl kazanmış arba ne kadar ediyor onu çıkarırsanız kazanan yine firma olmuş 
O hesap yanlış olur, neden dersen ; o arabanın kaç misli parayı kampanya yüzü Kelly Brook almıştır. Bu arabadan bir tane bile hediye etmiş olabilirler

Her markete çekiliş için özel standlar yapıldı. Yetmedi, gidenler bilir Taksim'e koca reklamlar yapıldı. Bunun haricinde TV, gazete, internet reklamları dolu dolu var.
koskoca hayallerim kısacık sürdü yine
zaten ben kampanyacı hesabı yaptım normalde çekiliş için almayıp kullananlar da vardır
gene bir hayal suya düştü.2 tüp deodorantı kullanmadım bile birşey felan olur diye
aynı şeyleri yapmışız

2 deodorant ve hayallerin suya düşmesi
benim istanbulda enişte var.Asil talihli adı soyadında.bir arayayım bari