Diğer > Serbest Kürsü
Hergün Kampanya Üyelerini Tanıyalım.
ysr86:
Ohoooo 1 sayfa boyunca bizi çekiştirmişsiniz böyle olmaz ki :o
O ona katılmış O ona katılmış nedir canım konuyu kilitlermisiniz lütfen ::)
Bu arada ben Ankaradan Yasir 22 yaşındayım bu zamana kadar kontör dışında birşey kazanmadım ama kontörde benim için çok önemli bişey zaten telefon sürekli elimdedir.. İnş. burada kazanmaya devam edecem hadi iyi akşamlar
ibolya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinOhoooo 1 sayfa boyunca bizi çekiştirmişsiniz böyle olmaz ki :o
Bu arada ben Ankaradan Yasir 22 yaşındayım bu zamana kadar kontör dışında birşey kazanmadım ama kontörde benim için çok önemli bişey zaten telefon sürekli elimdedir.. İnş. burada kazanmaya devam edecem hadi iyi akşamlar
--- Alıntı sonu ---
yalanmı söylemişiz ;D
ikbalelif:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinOhoooo 1 sayfa boyunca bizi çekiştirmişsiniz böyle olmaz ki :o
--- Alıntı sonu ---
yalanmı söylemişiz ;D
--- Alıntı sonu ---
hiç yani....
bkaur:
ilk girdiğimde tanışma bölümünde doğumumuzdan başlıyoruz herhalde dedim.o zaman kısaca özetleyeyim.yılın fi tarihinde doğmuşum,şimdi ise kampanyalardan ,bir araba ,bir ev çıkar da eh bizede dünya gözüyle şöyle rahat bir yaşam nasip olur diye bekliyorum.henüz amacıma ulaşamadım... :(
ikbalelif:
Kayit olun veya giris yapin ilk girdiğimde tanışma bölümünde doğumumuzdan başlıyoruz herhalde dedim.o zaman kısaca özetleyeyim.yılın fi tarihinde doğmuşum,şimdi ise kampanyalardan ,bir araba ,bir ev çıkar da eh bizede dünya gözüyle şöyle rahat bir yaşam nasip olur diye bekliyorum.henüz amacıma ulaşamadım... :(
--- Alıntı sonu ---
işallah bir gün amacına ulaşırsın sana şimdiden bol şanslar...:)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git