Diğer > Serbest Kürsü

Hergün Kampanya Üyelerini Tanıyalım.

<< < (22/297) > >>

ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım çok tatlıdır benim ama :D keşke işte normalin epudural olanı olsa :D

--- Alıntı sonu ---
üzgünüm ama sanırım yok

glmcn:
bende belki olur die dua ediorum yada bebekleri babalar taşısalar ve sezeryanla alsalar onlardan. nasılım  :P
erkekler anlarlardı bayanların hali. sonradan desinler bakalım kolaysa bi şe  ;D

ibolya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım çok tatlıdır benim ama :D keşke işte normalin epudural olanı olsa :D

--- Alıntı sonu ---
üzgünüm ama sanırım yok

--- Alıntı sonu ---

yoo epidural normel doğum oluyo ya  ???

ibolya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende belki olur die dua ediorum yada bebekleri babalar taşısalar ve sezeryanla alsalar onlardan. nasılım  :P
erkekler anlarlardı bayanların hali. sonradan desinler bakalım kolaysa bi şe  ;D

--- Alıntı sonu ---

amann anacım azcık bi dert tasa görsnler ortalığı birbirine katar onlar, allah erkeklere fiziksel gücü vermiş ama manevi gücü kadınlara vermiş, bak o kadar acıyı çekiyo kadınlar yine de gık demiyolar, bi erkeğin başına gelecek böyle,amanin dünyayı birbirine katarlar

ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende belki olur die dua ediorum yada bebekleri babalar taşısalar ve sezeryanla alsalar onlardan. nasılım  :P

--- Alıntı sonu ---

amann anacım azcık bi dert tasa görsnler ortalığı birbirine katar onlar, allah erkeklere fiziksel gücü vermiş ama manevi gücü kadınlara vermiş, bak o kadar acıyı çekiyo kadınlar yine de gık demiyolar, bi erkeğin başına gelecek böyle,amanin dünyayı birbirine katarlar

--- Alıntı sonu ---
aynen sana katılıyorum...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git