Diğer > Kampanya Şikayet

hediyeleri göndermeyen firmalar

<< < (7/18) > >>

madımak:
turcell superonlınedan anneler gununde kazandıgım telefon gelmedı o akadar yazdım arayan soran yok

motokops:
Superfresh süper listeden 1. haftada kazandığım ödülüm gelmedi.4 ay olmuştur kazanalı.hediyeler gönderilecek denildi ama hala dönüş olmadı bana.Artık söylediğimde cevapta yazmıyorlar.

sevdammm:
bu şekilde hediyelerinizi göndermeyen firmaları şikayet.com'a şikayet ederseniz bence firma sorunu olduğu için sizlere hemen dönerler, benim hediye değil ama aldığım bir ürünle ilgili bir sıkıntım olmuştu firma beni 2 aya yakın oyaladı bu siteye şikayetimi yazdığımın ertesi günü bana döndüler bence sizde bu şekilde kazandığımız ürünler gönderilmedi diye firma adına şikayet açarsanız size kesinlikle dönmek zorunda kalıcaklardır

Hatice Boz:
Bende Elidorun kombinini yapan kazanıyor yarışmasını kazandım defalarca masaj atmama  rağmen hediyemi göndermediler o kadar zoruma gittiki o kadar mesajıma bir kere bile yanıt vermediler keşke katılmasaydım emeğime yazık :'(

karacham:
facebook kampanyalarından galeri bizim den çanta kazanmıştım hala gelmedi defalarca yazmama rağmen cevap alamadım

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git