Diğer > Kampanya Şikayet

hediyeleri göndermeyen firmalar

<< < (8/18) > >>

azurya:
arkadaşlar goody kedi maması sayfası var her 10.kişiye mama hediyesi veriyorlar maile geldi iletişim bilgilerimi yazdım 2 ay oldu gelmedi mama maillerine 5  6 kez yanıtla yazdım sordum cevap yok bende paylaşmak istedim.

kelimeler_yetse:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar goody kedi maması sayfası var her 10.kişiye mama hediyesi veriyorlar maile geldi iletişim bilgilerimi yazdım 2 ay oldu gelmedi mama maillerine 5  6 kez yanıtla yazdım sordum cevap yok bende paylaşmak istedim.

--- Alıntı sonu ---
aynen. benimde yollamadı kaç kez mesaj yolladım,ben bile unuttum

zxc:
Molped den ocak başında hediye kazanmıştım göndermeyi geçtim cevap bile vermiyolar  >:(

joyucel:
Ygt medya travel den seyahat çantam gelmedi
Nuh un ankara makarnasından hediye paketim gelmedi
Balparmaktan 14 subat hediyem gelmedi
Eşime de ülker doreden hediye paketi gelmedi

sevdammm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar goody kedi maması sayfası var her 10.kişiye mama hediyesi veriyorlar maile geldi iletişim bilgilerimi yazdım 2 ay oldu gelmedi mama maillerine 5  6 kez yanıtla yazdım sordum cevap yok bende paylaşmak istedim.

--- Alıntı sonu ---
aynen. benimde yollamadı kaç kez mesaj yolladım,ben bile unuttum

--- Alıntı sonu ---

ben bu yazılanları görünce arkadaşlar sizin adınıza sayfa linkini kopyalayıp goody mamaya mesaj attım facebook sayfasından bana geri dönüş olarak ;
Merhaba Sevda Hanım, konu ile ilgili adres bilgisi bize gelen herkese hediyesinin gönderimini yapıyoruz. Şikayetçi olan kullanıcıların isimleri bilseydik kontrol ederdik. İlginiz için çok teşekkür ederiz.

şeklinde bir mesaj aldım isterseniz facebook üzerinden tekrar mesaj atın firmaya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buradan mesaj olarak atarsanız mutlaka dönüyorlar geriye

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git