Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 5.90 tl kargo ücreti var kapıda ödemeli..ben daha önce de almıştım kitapları çok güzel.fakat boyut yayın sürekli arıyor..
Kayit olun veya giris yapin 5.90 tl kargo ücreti var kapıda ödemeli..ben daha önce de almıştım kitapları çok güzel.fakat boyut yayın sürekli arıyor..
evet kitaplar gerçekten güzel ama aramaları hic bitmiyor yıllardır sürekli arıyorlar istemiyorum desende yine arıyorlar o cok kötü
ben de çok beğenmiştim ama dediğiniz gibi 3 yıldır bi bitmediler umutla arıyorlar
benide sürekli arıyolardı sonra numaramı değiştirdim

şimdi kitaplardan gene istedim eski numaramı verdim.arayıp dursunlar
evet kitaplar cok güzel ama bu kadar aranılmaz arkadaş ya işim var diyorum sonra işiniz hala varmı diyolar
üçünden de istedim bakalım gönderecekler mi?
Kayit olun veya giris yapin 5.90 tl kargo ücreti var kapıda ödemeli..ben daha önce de almıştım kitapları çok güzel.fakat boyut yayın sürekli arıyor..
Sürekli aramasından ziyade data bilgilerini satıyorlarmış. Yani başka başka firmalarda arıyorlar. (arkadaşım boyutta çlışıyor ondan biliyorum
Yanlış numara denildiğinde siliyormuşlar, bilgileri.
beni de arıyorlar ara ara ama o kadar bıktıracak derecede değil. istedik bakalım bir kitap.
arkadaşlar almayı düşünüyorum ama bu dediğiniz kargo ücreti sadece 1 kitap için mi yoksa 3 ünü de istesem yine 6 tl mi verecem