Gönderen Konu: Telefonda kart bilgilerini verip yapılan sipariş ?  (Okunma sayısı 2791 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
Telefonda kart bilgilerini verip yapılan sipariş ?
« : 12 Eylül 2013, 12:51:22 »
aklı başında olan insan yapmaz biliyorum yapanlara gülüyordum aptallarmı diye ama az önce kardeşim yapmış. 0532 li hattan nova pazarlamadan aranmış ve 950 tl lik tablet siparişi vermiş, telefonda kredi kartı bilgilerini vererek. haberim olunca hemen aradım aranan yeri size bilgi veremeyiz diyerek terslendim güvenliği ve firma hakkında bilgi almak isteyincede vermediler. kardeşim aradı kendi hattından açmadılar telefonu . sonra zorla ulaştı başka hattan vede 100 tl sini keserek iptal ettiler. telefonuna dakika yüklemesi yapılmış hediye olarak  onun için kesiliyormuş.  cayma hakkı diye bişey yokmudur bilgisi olan varmı ? bankada  itiraz dilekçesi istiyor ama kredi kartı bilgilerini kendisi verdiği için itirazı kabul olmaz diye düşünüyorum.  çok aptalca bir durum 7 yaşındaki çocuk yapmaz derken  :-[
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Telefonda kart bilgilerini verip yapılan sipariş ?
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2013, 13:32:57 »
prosedürü bilmiyorum ama hemen bankaya itiraz dilekçesi verin. Ödemeyi yapmasınlar karşı tarafa.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2013, 13:36:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
prosedürü bilmiyorum ama hemen bankaya itiraz dilekçesi verin. Ödemeyi yapmasınlar karşı tarafa.

itiraz dilekçesi verilecekte bilgilerini veren kendisi ve telefonuna onay kodu gelmiş o yüzden kabul olurmu bilmiyorum. bende bilmiyorum prosedürü :(
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2013, 13:38:54 »

itiraz dilekçesi verilecekte bilgilerini veren kendisi ve telefonuna onay kodu gelmiş o yüzden kabul olurmu bilmiyorum. bende bilmiyorum prosedürü :(

İyi de bir ürün alırsın, iade edersin. Karşı taraf da tutarı iade eder. Siz itirazı yapın, bu gibi firmalar mimlidir zaten. Banka yol gösterecektir. Yine de dua et, 100 tl gitmiş.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 12 Eylül 2013, 13:42:21 »

İyi de bir ürün alırsın, iade edersin. Karşı taraf da tutarı iade eder. Siz itirazı yapın, bu gibi firmalar mimlidir zaten. Banka yol gösterecektir. Yine de dua et, 100 tl gitmiş.

yanımda olsa kardeşim telefonu elinden alıp ben konuşsam karşı tarafla anlatıcamda herşeyi bana bilgi bile vermiyorlar . kem küm ediyor kadın. tabi kandırdığı kişiyi istiyorki nasılsa kanmış almış yine kandırır keserim şükreder bu miktara diye düşünüyor .  aklı olmayan insan düşer bu tuzağa derdim hep  :-X   

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 12 Eylül 2013, 13:47:14 »
ayy geçmiş olsun inşallah yüz lira kesilmeyle vy hiç çekilmeden kurtarırsınız

bankanın müş tem arayın telefonla hemen kart sizin isminizeyse zaten kardeş anne abla kullanmaması lazım

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 12 Eylül 2013, 13:57:36 »
ayy geçmiş olsun inşallah yüz lira kesilmeyle vy hiç çekilmeden kurtarırsınız

bankanın müş tem arayın telefonla hemen kart sizin isminizeyse zaten kardeş anne abla kullanmaması lazım

yok kendi ismine ve kendisi kullandı kartı :( 950 tl çekilmiş aradı bankayı ama iade yapıldımı yapılmadımı bilemiyorum şimdi. kabule tmek istemiyor dolandırıldığını ve asabi davranıyor bişey denmiyor  ???

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 12 Eylül 2013, 13:59:23 »
çok geçmiş olsun. banka çözüm sunamazsa en yakın kaymakanlığa gidip tüketici hakem heyetine başvurun.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #8 : 12 Eylül 2013, 14:06:23 »
canım ürün elinize gelip iade etseydiniz haklarınız korunurdu aynı olayın bir farklısıda bizim başımıza geldi banka iade işlemini kabul etmiyor telefondan onaylı işlem olduğu için ve üründen siz vazgeçtiğiniz için ürün elinize geçmeden iptal işlemlerinde güya banka işlem zararı adı altında oran kesiyorlar yapman gereken ne şimdi en yakın tüketici mahkemesine git veya ara onlara konuyu anlat derlerseki ürün erün elinize geçip iade fişi ile gelirseniz derlerse kadına hemen tekrar almak istediğinizi aynı fiyattan diye bildirirsiniz çünkü elinize geçen ürünü 7 gün içerisinde faturası ile iade etme hakkınız var.mesela şu site üzerinde bizim çiftlik tarzı oyuna kızım yüzünden 78 tl kaptırdık banka hiç bir şekilde işlemi iptal etmedi
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 12 Eylül 2013, 14:54:28 »
iyice anlatmamıştı ilk başta şimdi anlattı kontor almışsınız o yüzden para çekilicek demiş ve direk onay kodunu vermiş buda ve çektiği miktarı çekim yapıldıktan sonra söylemişler. varmıdır böyle bişey çok salakça geldi bana. birde kartı iptal ettirdi hemen sonra şimdi banka hiç bir işlemde yapmıyor kart iptal edildi diye. (denizbank) çıkamadım işin içinden malesef  :-X